În Țara lui Merge Și-Așa, justiția se face prin presă

Între anul doi și trei de facultate, am lucrat la un call center în Sibiu. Sunam oameni în Germania și le puneam câteva întrebări. Scopul nostru era să obținem cât mai multe informații și, la final, acordul pentru a mai fi în continuare contactați. Lucram pentru o firmă care vindea saltele foarte scumpe. Habar n-am dacă genul ăsta de marketing chiar funcționa.

Aveam target, deși nu mai știu exact. Să zicem că erau patru DA-uri pe oră, dar nu la toate întrebările, ci cea mai importantă era ultima. Așa că, de multe ori, de frică să nu se sature Hans de vorbit la telefon, săream peste celelate întrebări și treceam direct la ultima.

Cei mai buni copii la acest call center erau doi băieți. De unul m-am îndrăgostit. Evident, avea vraja mării la degetul mic. Și mi-a dezvăluit secretul lui.

Mi-a zis așa: Pune toate întrebările. Nu e mare efort. Cine vrea să îți răspundă îți răspunde oricum. Măcar știi că ai făcut un lucru ca lumea și complet. Și termină convorbirea zâmbind.

Avea dreptate, ce să vedeți!

Ce vreau să spun cu povestea asta e că noi avem în sânge mentalitatea lui Merge Și-Așa. Nici nu ne punem problema să facem lucrurile ca lumea și complet. Ce să mai spun, diferit. Mama mea are o vorbă: decât s-o faci de mântuială, mai bine n-o mai faci deloc.

Probabil ar fi fost mai onorabil ca România să se scuze: Nu avem buget, nu putem participa.

Oricum, cred că e important nu numai să sancționăm ceva întâmplat, ci să facem și follow-up.

Breaking news:

Toate participarile la targurile internationale vor fi suspendate. Decizia a fost luata ieri de ministrul antreprenoriatului si turismului, acesta anuntand ca “participarea la târgurile internaționale de turism, cu stand de țară, va fi regândită și asumată de Consiliul de Brand Turistic Național (CBTN) și de Consiliul Consultativ al Turismului (CCT). Acțiunile de promovare a destinației România pe piețele externe vor fi reluate doar în baza conceptelor aprobate de către CBTN și CCT.

Suplimentar, ministrul Cadariu a anunțat demararea unor anchete disciplinare în cadrul Direcției Generale Turism și suspendarea activității de participare la târgurile internaționale a persoanelor desemnate de către minister care au făcut parte din delegația aferentă acțiunii de promovare din New York. Totodată, la comisia de disciplină vor fi chemați și atașații economici din Statele Unite ale Americii. Cu privire la activitatea personalului din Consulatul General al României la New York, ministrul Cadariu a solicitat în scris către Ministerul Afacerilor Externe o analiză a conduitei profesionale, având în vedere că aceștia nu au semnalat cele constatate la standul României și au ales să promoveze o fotografie care să aducă prejudicii imaginii naționale.”

sursa Razvan Pascu facebook

Noroc cu facebook, ce sa zic.

Articolul anterior

Concurs cu un premiu de 500 lei cash, dacă descarci aplicația Volt și îți verifici scorul de credit (p)

Articolul următor

O cititoare, mărturii despre profesorul care le zicea fetelor ”țiți” și profesoara care dădea băieților erecții

2 Comentarii

  1. Razvan

    Si cand se copiaza un text integral, fara citarea sursei, cum se face justitia? :))

    • Imi cer scuze, Razvan, am pus sursa. Am cautat textul pe google si l-am gasit in mai multe stiri, dar nu am fost atenta ca e reformulat de tine.

      Daca nu e ok, il scot numaidecat.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 125 queries in 0.205 s