Să râdem și să ne distrăm: Ce mai caută oamenii pe blogul meu, de la Gigel Cântărețul la seturi cadou pentru femei (p)

seturi cadou femei miruna ioani

N-am mai făcut treaba asta de foarte mult timp. În spatele a ceea ce puteți vedea voi pe fiecare blog ori site, e o zonă administrativă cu multe butoane pe care nu le înțeleg. Pe mai mult de jumătate nici nu le folosesc. Dar toate sunt importante, așa îmi spune băiatul care se ocupă de tot ce ține de tehnic.

Pot vedea diverse statistici, inclusiv ce cuvinte au căutat oamenii să ajungă la mine pe blog.

Vă arăt și vouă doar din ultima săptămână, da?

Spune-mi cum ajunge lumea la tine (pe blog), ca să-ți spun cine ești …sper că nu e adevărat. Adică, de la ”Augmentin în sarcină” și ”seturi cadou femei” nu e chiar o cale foarte lungă, căci orice femeie se bucură de o farmacie set într-un dulap al ei, să nu alerge cu copilul frisonând după ibuprofen noaptea la trei.

Sigur că există și alte genuri de seturi cadou pentru femei și nu mă refer la pompa vaginală care apare prin căutări destul de des.

Dar na, nu mă plâng, doar eu mă lăudam că pot pronunța cuvinte care denumesc organe, fără să roșesc. Ficat, plămân, limbă, ochi, poftim!

Dar Gigel Cântărețu cine o fi și cu ce o fi greșit? S-o fi vopsit blond? O fi învățat cântece pentru copii? Nu mai pot de curioasă, trebuie să recunoașteți că și voi vreți să știți.

Lăsând gluma la o parte, mă bucur să văd multe căutări legate de dinți.

Știu că sunt inclusiv cititoare vechi care caută articole prin blog. Până și eu mai fac exerciții din astea când disper, vreau să mă reconectez la Miruna cea zen.

Iar ca să râdem bine la final, am păstrat ce-i mai bun pentru acum:

*știu că sunt oameni care caută lucruri serioase pe acest blog, sper că unii și găsesc speranță. Nu vreau să credeți că aș face haz de o căutare care vorbește despre moarte și vreau să îi spun persoanei care a dat search, dacă mai citește aici, că neapărat să-mi trimită un mail, am o invitație la cafea sau măcar la un telefon!

cei scriu când sunt beat” – io zic să te abții, cratimele sunt periculoase și când ești treaz.

cum să pun bărbatul la spălat”- nu știu, că în mașina mea nu intră mai mult de 5 kg, dar poți încerca. Dacă nu e foarte grav, posibil să rezolvi cu un duș rapid.


Acestea fiind spuse, vă dați seama ce urmează săptămâna viitoare prin căutări, căci tocmai am scris încă ceva despre vagin și bărbați.

Articolul anterior

Ziua 2: Cred că mamele se trag din ursoaice

Articolul următor

Există scurtături spre fericire și dansul e una dintre ele

5 Comentarii

  1. Iulia

    Funny stuff.
    Gigel există și e un om minunat. Osteopat, medic în prima fază și certificat și în Yumeiho. Vin oameni din străinătate la el.
    Noi am fost la dumnealui ca osteopat, la recomandarea consultantei în alăptare pentru că aveam diverse situații cu bebele. Și implicit probleme de atașare. A fost foarte empatic cu V de o lună și ne-a recomandat și ce putem face acasă.
    Enjoy Predeal!

  2. Google se mai joacă la butoane și mai modifică algoritmi în perioada asta. Poate din acest motiv.

  3. Diana

    Noi am ajuns la Gigel la recomandarea stomatologului care i-a taiat frenul bebelușului. Poate lumea spera sa afle vreo părere de a ta despre el de il cauta pe aici? Eu una, inca sunt in dubii dacă am făcut bine ca am mers la el. Copilul meu are muscatura invers si mereu ma întreb daca poate fi de la exercițiile de mandibula făcute si recomandate de el.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.145 s