Există scurtături spre fericire și dansul e una dintre ele

Există scurtături spre fericire și dansul e una dintre ele

Sigur că am făcut cel puțin 3 cursuri de dans și nu s-a lipit nimic de mine. Sigur că aveam emoții de câte ori se apropia vreun băiat: dacă nu știu pașii, dacă îl calc pe picioare, dacă mă încurc în numărat.

Sigur că n-am avut noroc nici măcar de un singur iubit care să iubească să danseze. Sau măcar să nu fie singurul om care stă jos când toți ceilalți dau din buric.

Horațiul meu de suflet mi-a făcut un cadou la nunta noastră și a dansat toată seara cu mine, ceea ce a fost nesperat. Nu știu dacă din cauză că alternativa era să pupe mătușile cu nume necunoscute, dar oricum. M-am bucurat. Cred că în toată viața nu vom dansa împreună cât am dansat în noaptea nunții noastre. Adunat.

Știți, când pornește muzica aia care-ți place, simți că nu mai ai vârstă. Nu mai ești nici bărbat sau femeie, nici nu te interesează cum se vede sau cine se uită.

Să-ți poți lăsa costumul de om mare și să te prostești pe ritm o să fie forever semn de tinerețe.

Să închizi ochii și să te bucuri că ai mâini și picioare care se mișcă. Să dansezi ca să te seduci pe tine. Bună dimineața, ce frumoasă-i viața 🙂

Articolul anterior

Să râdem și să ne distrăm: Ce mai caută oamenii pe blogul meu, de la Gigel Cântărețul la seturi cadou pentru femei (p)

Articolul următor

Dacă produsele de îngrijire pentru bebeluși sunt cele mai curate, de ce să nu le folosim și noi, părinții lor? Review gamă MIXA (p)

4 Comentarii

  1. Cristina

    Bună dimineața! Ce frumoasa-i viața când vine vacanța! 😅🤗

  2. Elenap

    Pentru mine dansul e fericire pura, parca ma eliberez de stres și nu numai; si trei minute cat tine o melodie dacă dansez sunt cu totul alta după. Am facut si cursuri de dans în adolescenta, dar profesorul imi zicea ca dansez prea brutal:)))…dansul este ceva unic!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.372 s