Șoc și groază! Un tată a fost văzut citind într-un parc din capitală

tată citind parc

Omul avea și telefon, că a fost văzut manevrând așa ceva la un moment dat. Dar îl ținea în buzunar. În loc de scroll, tipul din imagine dădea, țineți-vă bine, pagina!

Individul fotografiat patrula în sus și în jos, cu un ochi la un băiat de aproximativ 8-9 ani. Se presupune că era fiul lui. Bărbatul ținea în mână o carte de aproximativ 5 kg întregi, scrisă de un autor străin, Stephen King.

Se poate observa cu ochiul liber, că era spre final de lectură. 4kg de pagini erau pe partea stângă a sa și doar un kilogram pe partea dreaptă.

Acest incident rar a avut loc miercuri seara (aș fi raportat mai devreme, dar vă jur că n-am apucat), într-un parc din capitală, sub ochii mai multor copii. Nu și sub ai părinților acestora, care stăteau cu nasul fiecare în telefonul lui.


Ceilalți participanți la trafic s-au întrebat dacă omul e extraterestru sau călătorește în timp. După culorile pe care le purta, unele surse spun că ar fi chiar român. Însă aceste răspunsuri vor rămâne un mister. Cert e că am făcut poze și v-am arătat, fiindcă avem de-a face și de admirat o specie de om pe cale de dispariție în curând.

Articolul anterior

Despre IUB Ballerine, noua generație de anticoncepționale iubite de femeile care se feresc de hormoni (p)

Articolul următor

Cum remineralizăm smalțul dinților la copiii cu demineralizare? Interviu cu dr. Valentin Sava, medic dentist pediatru (p)

2 Comentarii

 1. Elena

  Acest specimen a fost observat aseara si in Alba Iulia tot langa un parc de copii doar ca avea o carte mai subtirica…. Cred ca am ramas prea uimita sa-mi treaca prin cap sa ii fac domnului o poza… Chiar si fiica mea de 5 ani l-a remarcat “Uite mama data viitoare putem aduce si noi cartea, eu ma dau pe hinta si tu imi citesti” (mai complicat la noi ca il avem si pe praslea de 1 an jumate care nu sta locului)

 2. Raluca

  Lasa Miruna ca mai crestem noi cativa🤣.
  Desi ultima data cand am cumparat carti in ro am rugat-o pe bunica sa le aduca si nu stiu cum am primit sarmale in loc 🤣.
  Pai si cartile pt copii?, zic eu…Nu mai era loc mama, trebuia sa aduc sarmale. Ei poftim, lasa ca imi comand cand venim in vacanta.
  Iti recoman seria lui Torben Kuhlmann cu soricelul.
  (Einstein. Calatoria uimitoare a unui soricel in timp si spatiu)
  Si Bondarel pt micii mici.
  Spor.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.145 s