Mami, sa mai faci neaparat un copil!

… zice Tudor astazi, sa ne cada plombele, nu altceva.

-Da, mami. Neaparat sa mai faci un copil. Sa fim trei, sa ne putem juca de-a eroi in pijama.

La care, barbatu-meu:

-Bine ca nu se uita la 101 dalmatieni.

Articolul anterior

Pielea bebelușului tău e cel mai bun alint pentru orice mamă (p)

Articolul următor

Frenul restrictiv și frenectomia, ca o veste bună în alăptare – interviu cu dr. Aura Florea, medic dentist la DENT ESTET (p)

12 Comentarii

 1. Simo

  Buna replica :)))) Tudor imi zice sa fac doi, un baiat si o fata. Jesus!

 2. LuminitaR

  M-au dărâmat! A mea (cea mare) nu voia în ruptul capului frați sau surori, zicea că-i ajung verișorii. Frate-său (care e mai mic cu 15 ani) voia un frate geamăn ca să aibă cu cine se juca…

 3. Silvia R.

  Chiar mai facut sa rad! ?
  Si Vlad (cel mare) spunea cu vreo luna in urma sa mai fac un copil, dar sa fie o surioara ? ca are frate, vrea si surioara

 4. Simona

  Am ras cu lacrimi! Nu am deschis subiectul cu fii-mea-si ea este fan Eroi in Pijamale. Taica-sau are interzis pe subiectul asta. A incercat de Ziua Mamei sa bata un apropo cum ca este perioada insamantarii. M-am facut ca ploua.

 5. Gianina

  Buna replica! ??? M-a facut sa rad copios de dimineata!
  Si al meu vrea frati, un frate si o sora, dar tehnic nu se mai poate….. asa ca nu ii pot îndeplini dorința de a avea frati! ?

 6. Elena

  Foarte frumos. Interesant cum a spus “sa fim trei” intr-adevar copii la vârsta asta stiu sa fie, noi am uitat dar noroc cu ei ca ne reamintesc mereu….

 7. Pupaza Cristina

  Băiatul meu are 5 ani, isi dorea doi frati și exact doi a și primit, gemeni fetița și băiat însă când a văzut ca nu prea te poți juca cu bebelusii și sunt plictisitori pentru el, vrea mai nou și unul mare ? i-am spus sa meargă in parc sa se joace cu copiii mari pentru ca acasă nu mai aducem nici unul mare, nici mic, mijlociu, câine, pisica, furnica absolut nimic ?

 8. Cora

  Tare! Și copilul și tatăl! ?

 9. Carmen

  Tudor ❤?

 10. Alexandra

  Si al treilea să fie fată pentru că Bufnița e fetiță :))

 11. Eli

  Ah… ce bine imiamintesc și acum episodul cu dorit surioara…dorința împlinită,dar nu cum mi-am imaginat eu.Dupa 2 zile i-am zis mamei sa cheme barza sa ducă surioara inapoi,ca asta nu știe decât sa mănânce și sa doarmă, nu se joaca cu mine.Si mai și urlă.?Dar barza nu a dus -o înapoi ci mi-a mai adus una.?Diferență de 6 respectiv 9 ani.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 153 queries in 0.351 s