Premierul Australiei de Vest, decret de Paști: se ridică restricțiile de circulație pentru Iepuraș, ca să ajungă la copii

decret Paște iepurașul miruna ioani

Ce simpatic. Premierul Australiei de Vest a devenit faimos pentru un decret foarte important, pe care l-a dat ieri, cât se poate de oficial. Dorind să liniștească toți copiii din stat, el declară că se ridică restricțiile de la granițe, pentru ca Iepurașul de Paști să circule liber și să ajungă la fiecare dintre ei.

Taylah, un băiețel de nouă ani din Thornlie, l-a întrebat pe premier, într-o scrisoare, dacă Iepurașul va putea veni anul ăsta, având în vedere că granițele sunt închise din cauza coronavirusului.

“Am auzit că domnul Morrison a spus că nimeni nu poate intra în Australia din cauza COVID-19, iar Iepurașul vine dintr-o țară străină. Vă rugăm să spuneți acest lucru la știri atunci când veți avea un răspuns, îmi doresc foarte mult să vină Iepurasul de Paști pentru că îmi plac foarte mult Paștile și vânătoarea de ouă de Paști.”

Răspunsul premierului Mark McGowan a venit rapid:

Probabil că ați observat că unele lucruri s-au schimbat în ultimele săptămâni ”, a spus el. „Nu va fi așa pentru totdeauna, dar momentan este greu să călătorim. Dar am o veste importantă:

Am muncit foarte mult și sunt foarte fericit să vă anunț că tocmai am semnat un decret cu o excepție pentru Iepurasul de Paști. Acest lucru înseamnă că Iepurașul de Paști poate să vină în continuare în Australia de Vest și să ne viziteze toată familia și prietenii weekend-ul viitor.

Știm cu toții cât de important este acest lucru. Paști fericite de la mine și, ca întotdeauna, să vă ascultați părinții și să nu mâncați prea multă ciocolată.

sursa: West Australian

 

Articolul anterior

Peste două luni, vom visa la kilogramele pe care le avem acum

Articolul următor

Intrebati-va copilul: care-i primul lucru pe care-l vei face cand se termina izolarea?

3 Comentarii

 1. Alice

  Super inițiativa! Diferență majoră între ei si…noi. Oare si la noi iese Orban/Vela cu o “scrisoare/ordin” ? Acum 1 minut citisem ca Orban a zis ieri: vom da o nouă ordonanță militară, o prezentăm sâmbătă, oare pe la ce ora? 22.00- 23.00? Ca tot ne-au obișnuit.

  • Ordonanta cu suceava a fost bine data noaptea, ca sa nu fuga oamenii. Dar sa vedem ce surprize ne-au mai pregatit.

   • Alice

    Deși a fost dată noaptea, a doua zi dimineața pe 31.03.2020 și în cursul zilei imediat dupa ordonanță din Suceava au plecat mulți- știu sigur pe cineva care s-a deplasat în județul Neamț a doua zi fără a fi oprit la ieșirea din Suceava, doar în apropierea unei localități mai mari din jud Neamț a fost oprit, consemnat…la autoizolare pentru 14 zile. Cine a avut de plecat din Suceava a plecat fără probleme a doua zi, fix cum s-a întâmplat la Milano acum….3-4 saptamani. Auzisem pe 31.03 la radio Europafm la emisiunea România în direct ( interval orar 13.15-14.00) mărturia unei doamne care lucrează ca agent de vânzări ca era…relax total in Suceava in ultimele 36 ore după ordonanța.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 126 queries in 0.115 s