Raed Arafat: Numarul donatorilor de sange a scazut, va rugam, mergeti si donati!

In conferinta de presa de la MAI din seara asta (marti), dr. Raed Arafat a tras un semnal de alarma referitor la donatorii de sange. A specificat ca exista o exceptie de la carantina generala: este voie sa ne deplasam la centrele de donat.

A explicat ca s-a raportat un numar foarte mic de donatori in aceasta perioada si ca este, in continuare, important sa fim atenti la acest aspect. E un produs foarte important, care poate salva vieti. Avem nevoie de el. Asa ca, va rog, daca puteti dona, faceti asta. Altfel, or sa moara oameni care ar fi putut fi salvati.

Eu nu pot dona, ca alaptez un bebelus de 6 luni.

Va rog si eu, hai sa le amintim celor care doneaza in mod obisnuit si sa ii rugam pe ceilalti sa faca asta si acum. Nu mai avem nevoie de inca un necaz. Multumim.

Articolul anterior

Când lumea se duce-n cap, copiii sunt pauza noastră de la tot

Articolul următor

Manifest pentru stima de sine: Ăsta-i momentul să arăți că te faci frumoasă nu pentru ceilalți, ci pentru tine (concurs)

4 Comentarii

  1. Nici eu nu pot dona. Am donat la final de ianuarie, dar în aprilie mă prezint. Vezi că e și aplicația Donorium, unde te programezi și poți să vezi pe cine a ajutat sângele tău. Șiii pentru cei competivi, există și ceva puncte, medalii și premii.

  2. Alina

    Eu merg saptamana asta sau cea care vine. Trebuia de acum 2 luni, dar probleme “tehnice” m-au impiedicat sa fac asta. 🤦🏼‍♀️ Si merg cu inca 2 prietene cu care am vorbit astazi. 🙂 Sunt donator cu carnet si stampilE. ❤️

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.482 s