Dumnezeu te apara, dar nu te tine-n casa. Nu mergeți mâine la biserică

Stiti vorba aia, ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga-n traista? Fix asa: Dumnezeu te apara, dar nu te tine-n casa.

Presedintele tocmai a anuntat ca va decreta stare de urgenta. Ce inseamna asta, intreaba bunica mea, cea care astazi s-a dus dupa un kil de faina, pe principiul ca “mai bine sa fie, decat sa nu fie”.

Asa ca, nu va fie cu suparare, dar am bagat un white fake news.

-Stare de urgenta inseamna, bunico, ca o sa fie politie peste tot si iei amenda daca iesi pe strada.

I’m that good.

Dumnezeu ne asculta si de acasa. Tot timpul.

 

 

Articolul anterior

Romania are nevoie de carantina generala acum

Articolul următor

Marea Britanie și Coreea de Sud: e posibil ca două strategii opuse să obțină același rezultat?

7 Comentarii

 1. Diana

  Miruna, am iesit azi din casa pentru o programare si peste 70% din oamenii intalniti pe drum erau in varsta. Cred ca strategia cu bunica ta este ceva ce ar trebui sa facem toti pentru batranii din preajma, caci din pacate nu cred ca realizeaza cat de grava e situatia.

   • Sonia

    Salut! La noi, intr-un cartier din Brasov, preotul va lasa maine in Biserica doar oamenii care s-au spovedit saptamana aceasta si urmeaza sa fie impartasiti. Restul, vor sta afara. A rugat parintii sa nu vina cu copiii la biserica, iar pe cei in varsta ( ca o glumita, a spus ca fiecare sa se uite in buletin si sa fie sincer cu el insusi, caci el nu ne poate sugera cine este in varsta si cine nu) i-a rugat sa stea in casa. Desi preotii vor veni sa faca slujbele, pe noi ne indeamna sa ascultam slujbele la Trinitas, sa facem acest lucru constienti fiind ca putem imbolnavi zeci si sute de oameni, ca putem nenoroci zeci si sute de familii. De altfel, la final de slujba nu se mai miruieste pentru ca oamenii se vor imbulzi si nu vor sta cuminti unul in spatele celuilalt la 1 m distanta. Si nici Maslurile nu se vor mai tine in tot judetul. Sanatate tuturor!

 2. La fel. Azi dimineață când am scos câinele la plimbare, 7.30, trecea un tramvai cu 5 oameni în vârstă. Ei, unde se duceau ei la ora aia?

  • Poate aveau nevoie de câte ceva, cred că e mai bine așa tare de dimineață, decât în aglomerația cea mare. Oricum, e binevenită starea de urgență, pe mine m-a liniștit.

 3. Ideea este sa nu iesiti decat daca aveti maxima nevoie si sa iesiti cat se poate de cat mai putine ori si sa fiti curati. O sa trecem si peste asta.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 145 queries in 0.235 s