Cel mai frumos compliment modern: Arăți ca pe instagram!

compliment modern instagram miruna ioani

Să nu aibă oamenii un șoc când te văd live e o treabă în zilele noastre. S-au inventat filtre la poze, photoshop la clipuri, fond de ten și iluminator-pudră pentru față-n față, dar cam astea-s limitele din ziua de azi. Nu poți ieși grasă până la Mega și să-ți tragi filtrul de sirenă ca pe palton.

Am văzut și eu cum se corectează poze. Există aplicații gratuite, care se descurcă binișor. Te poți edita în asemenea hal, încât doamna din poza să nu mai semene cu tine. Dinți-detergent, păr-coafor, ten-țiplă. Ba unele îți fac ochii mai mari, genele mai lungi, pomeții mai ridicați. Ejti nebun?! M-a făcut cineva și pe mine, pe
principiul “seamănă, dar nu răsare”. I-am zis că e exagerat. Adică, nu-s chiar așa urâtă. Adică exagerat, că nici mama nu-s sigură că m-ar recunoaște. Să mă șteargă, sunt mulțumită cu dinții mei naturali. Auzi, cică nu se poate să fie un om făcut și unul lăsat normal în aceeași poză, că se vede diferența și te dai de gol. Că altfel, toată lumea crede că au început să se exprime la tine pe față trăsăturile de fenotip Angelina Jolie.

Ce vreau să spun e să ne calmăm. Putem folosi toate filtrele din lume, injecții, pudre, bisturiu. Dacă asta ne aduce bucurie, nu e nicio tragedie. Ce dacă nu mai semănăm? Măcar pe insta să fim dive!

via GIPHY

Articolul anterior

Copilul n-are nevoie de soluții, ci doar să fie ascultat și înțeles. Să fii alături de el e totul

Articolul următor

Iubire necondiționată n-ar trebui să învețe părinții din cărți, ci de la copiii lor

1 Comentariu

  1. Tata imi spunea ca agăța gagici cu “ești frumoasă ca poeziile lui Eminescu”. :-))

    Dap, s-au schimbat clar vremurile

    +1

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.287 s