Noptile mele sunt doar ale tale

Noptile sunt unul dintre marile cadouri ale unei mame. Dupa ce si-a dat pantecul, au urmat bratele, apoi sanii si, in cele din urma, noptile.

Pe primul meu baiat, il pupam noaptea, inainte sa ne ridicam din pat, doar ca sa-mi amintesc ca iubirea pentru el e mai mare decat durerea dupa cezariana. Ma durea cumplit, dar il iubeam mai mult.
Pe al doilea baiat il pup cel mai mult noaptea, pentru ca atunci doarme fratele lui si, pe de-o parte, sunt mai linistita, iar pe de alta, toate marile iubiri au inceput pe sest 😉

Iubitul meu mic, care-ai venit pe lume. Stiu ca nici tie nu iti e usor. Te vad cum muncesti pentru fiecare strop de hrana si-apoi cum te chinui sa il folosesti. Sa stii ca ce urmeaza dupa asta e mult mai frumos intre oameni. Si ca mama ramane incolacita in jurul tau oricat ai nevoie. Ca iti face cadourile pe care le poate: pantecul, bratele, sanii si toate noptile ei. Acum dormi linistit, eu raman treaza si te tin aproape.

Foto Pixabay

Articolul anterior

patru kile două sute

Articolul următor

Știi că ai exagerat, când…

5 Comentarii

  1. Eliza

    Uof! Ce ma atinge poezia asta a ta! Parcă ma ia cu dorința de făcut copil 🙈

  2. Iulia

    Aveți un talent extraordinar la scris. As cumpăra oricand, cu sete maxima de citit pe nerăsuflate o carte scrisa de dvs. Seara când îmi culc bebele și stam asa cu țiți în guriță, abia aștept sa citesc ce ați mai scris. 🙂 Trebuia neapărat sa va spun asta😀

  3. Mihaela

    In prima luna de viata a Ilincai, mezina noastra, am fost pe timpul zilei mama Stefaniei, sora ei care avea 18 luni si ma voia doar pentru ea,si a surorilor de 7 si 12 ani, iar noaptea eram doar mama ei, a bebelusei care dormea toata ziua si era treaza noaptea.Eram doar noi doua, toata lumea dormea, puteam sa o pup si sa o dragalesc fara sa fie nimeni gelos.Incet, incet a inceput sa mai reduca din somnul de zi si sa adauge la cel de noapte, surorile au acceptat-o ,s-au linistit ca sunt tot mama lor si voi fi mereu acolo si a mai aparut un membru in familie.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.220 s