Știi că a început toamna fiindcă Grey is back

Tocmai am terminat de vizionat cele mai noi 2 episoade din sezonul cu numărul 15 Grey’s Anatomy. Le-ați văzut, păreri?

Nu știu ce să zic, nimic wow, dar nici bleah. Eu m-am bucurat că au revenit, ca orice fan adevărat. Totuși felul în care sunt scrise episoadele și regizate mi se pare diferit, în sensul că lasă multe chestii interpretabile, multe priviri, adesea stai și te gândești: ce naiba îi trece prin cap acum ăluia? Parcă-s unele cadre prea lungi, simt că lipsește Teddy din scenă, a trecut prea mult timp și nu știm prea multe despre ea. Simt că ar fi fost loc de mai mult și că e destul de importantă. Pe partea asta, nu mi se pare foarte verosimilă povestea cu ea și e cam lăsată în coadă de pește.

În rest, finalul mă face să mă întreb cu reușesc oamenii ăștia să treacă prin atâtea și să rămână prieteni până la final?

Hai, că am reușit să scriu un paragraf și jumătate fără niciun spoiler, ăsta da efort! Zic doar că ăia doi medici noi sunt penibil de musculoși, parcă a tunat și a adunat Shonda toți frumoșii deștepți la ea în serial. Deci ne mai uităm și sezonul ăsta?

Articolul anterior

De ce tații se joacă mai bine și mamele fac lecții mai multe cu ai lor copii

Articolul următor

Rândul unic și self check-out la magazin, semne de civilizație la noi în țară

13 Comentarii

 1. Alina

  Eu deja mi-o imaginez pe Grey cu DeLuca. :)) celalalt, ortho-muscle-guy… i don’t like him. Nope, no way.
  Pe mine m-a incantat ca am vazut 2 episoade unul dupa altul, asa ca sunt f multumita. 😅
  Imi place si ca s-au intors cei doi si noul interim chief 😂😂😂 mare surpriza mare.

 2. Michelle

  Daca e sa o luam adliteram multe povesti au ramas in coada de peste sau cel putin se putea spune mai mult, ex Povestea Ameliei cu copilul si tumoarea…. inclusiv plecarea lui April….. ca a lui Arizona mai merge cumva…. dar cred ca asta e riscu cand ai atatea personaje si un nr prestabilit de episoade ….
  Ah. era sa uit…Relatia lui Weber cu chaterine avery e cea mai mare coada de peste…..
  .Revenind la subiect eu ma bucur ca a revenit si cred ca a fost un episod reusit. poate multi fani cauta feelingul primelor episoade dar cred .ca ala nu va mai fi ever. au trecut 15 ani si prea multe sau intamplat. totusi e admirabil ca inca continua si ne captiveaza pe multi.
  ps. Teddy va reveni sooner or later..e regular.
  .ps1. imi place de koracic .

 3. Violeta

  Unde te uiți la Grey’s? Am tot căutat pe net sa văd unde l-as putea viziona gen Netflix și nu am găsit.

 4. Mi-a plăcut faza cu Meredith si ortho-muscle-guy: părinții tai te-au numit dupa două mari personalități, literară si istorică, iar tu îți spuu Link? :)) Parea atâta de dezamăgita, un fel de faith in humanity lost.
  Altfel, eu in continuare ma uit la Grey’s fiindcă nu știu trai altfel, insa multe lucruri îmi par ori un pic forțate, ori neterminate. Traim si vedem 😀

 5. oana

  Parcă-s din Baywatch băieții ăștia noi. Nuș cum se face ca atunci când earm eu doctor n-arăta niciunul așa :(. Dar eu sunt fidelă, tot pe Jackson îl iubesc 🙂

 6. Vai, chiar ca esti fan adevarat. Eu am renuntat de muuult timp, cam de cand a murit Derek (sper ca e suficient de vechi acel episod incat sa nu se considere spoiler, scuze anticipate daca am stricat cuiva experienta grey). In primul rand ca nu e realist sa ai atatia medici chipesi intr-un spital, noi avem unul singur si e oricum luat de iubitul lui, mai chipes ca el 😀 In al doilea rand, asa cum zicea si Christina intr-un episod care includea o tragedie aviatica (no spoilers, iar, desi acela chiar e vechi cat lumea), prea li se intampla lor toate tragediile. M-au pierdut pe drum, dar asa cum ziceai si tu mai demult (Cred?), nu a fost episod pe care l-am vazut sa nu plang macar un pic. Oricum, mie nu-mi place deloc, dar deloc Meredith si cred ca de la inceput nu am putut fi un fan adevarat 😀

  • Scrumbi

   I feel you. Un fel de young and the restless cam in asta s-a transformat dupa parerea mea. A fost super tare la inceput. Acum urmaresc efectiv de plictiseala daca nu am ceva mai bun de vizionat.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 156 queries in 0.365 s