De ce nu cred în rezoluții

rezoluții miruna ioani

Sunt bătrână, prieteni. Dacă ați ști voi de câte ori și-a rezoluționat blonda voastră toată ciocolata de pe pământ, pe care urma să n-o mai mănânce niciodată, dacă ați ști voi câte donații ferme și convingătoare a făcut sub forma unor multe abonamente la săli de sport, nefolosite nici măcar o dată, dacă ați ști voi de câte ori s-a jurat ”e ultima seară când mă culc nedemachiată”.

Sunt matură, fraților. Am învățat să mă cunosc suficient de bine, încât să mă accept așa cum sunt: foarte previzibilă când vine vorba de ciocolată, de tras la sală și apucat chestii de luni. Toate lucrurile bune care mi s-au întâmplat în viață au fost ca încălzirea globală: un fel de climă care nu se întâmplă dintr-odată, ci te ia pe ocoliș, ale cărei efecte le observi doar după o vreme, când se topesc ghețarii poftei nebune în căldura binelui din viața ta. (A trebuit s-o dau pe asta cu binele, ca să nu credeți că eu cred că încălzirea globală e ceva pozitiv. Doar că n-am găsit altă comparație.)

Așa că, încep anul cu niciun plan concret de-a deveni altceva decât ceea ce sunt. Și anume, cu o concluzie: că libertatea e cea mai bună rezoluție pentru unele femei. De făcut patul și de scăpat de burtă să se mai ocupe și domnii bărbați.

foto Pixabay

Articolul anterior

Revelionul unei mame duse “la club”

Articolul următor

Până când ne mai spunem ”La mulți ani”?

15 Comentarii

 1. Gabriela F.

  După marea dezamăgire din viața mea de acum 2 an jumate cand la începutul acelui an nu am făcut altceva decât să plang și să mă rog sa nu mă însele…aveam eu un sentiment…la revelionul din anul greu am zis că nu îmi doresc nimic. Absolut nimic….și după ce 3 ani ne.am așteptat minunea s.a lăsat cu test cu doua linii… După al doilea fara dorinte ne.am mutat la casa… E al treilea… La 12 noaptea alaptam și îmi pupam copilul și nu îmi doream nimic…mă bucuram de ce am…un pui mic, un soț corectat cu paharul de șampanie lângă mine ,cu un pisoi gras intr.o casa frumoasa… E mai bine așa. Dumnezeu are planurile lui cu noi…și am văzut că ale lui sunt mai bune ca ale mele …deci no resolution…

 2. mihaela

  Simptomele virozei pe care fiica mea o are au inceput chiar in seara de 31.12. Asa ca nici nu m-am gandit la rezolutii pentru noul an. Acum ca ma gandesc, as vrea doar sanatate. Atat.

 3. Sanatate…atat!

 4. Vladimir

  Cea mai eficientă rezoluție sună cam așa:
  Fără Rezoluție dar poate o nouă revoluție! 😅😎

 5. oana harabagiu

  Încă nu ai voie să spui că ești bătrână, da? Suntem alții la rând muuult în fața ta pentru declarația asta 😛 Eu anul ăsta am făcut o listă imensă care evident include mai mult sport (trebuie să-i iau o surioară biciletei cumpărate anul trecut, că stă singură și nefolosită sărăcuța), să mănânc doar jumătate de ciocolată căci știu sigur că NU ablosut la ciocolată este imposibil și să râd mai mult :). Sper să reușesc 🙂 🙂 🙂

 6. Irina

  Noi la 12 noaptea stăteam in cumpăna dacă sa mergem sau nu la spital, puiul mic avea febra aproape 40. Deci rezoluția noastră a fost ceva de genul “sa se întâmple orice, numai sa fim sănătoși!” La mulți ani, Miruna!

 7. Gabriela

  Eu vreau doar sa fiu un om mai bun cu cei din jurul meu. Aaa și să fim sănătoși!

 8. Si eu am renuntat la rezolutii, dar imi aleg 3 cuvinte la inceput de an. Le scriu la vedere, le tin minte si incerc sa ma ghidez dupa ele ca sa am un an nou mai bun. Fac asta de 6 ani si a fost cu folos.
  https://joyacoustics.blogspot.ro/2018/01/my-3-words-for-2018.html

 9. Libertateeeeee 😀😀😀!
  Vreau sa fac anul asta doar ce-mi face bine si îmi place. E drept ca m-am cam îngrășat puțin 😉, dar ma simt bine cu mine si ma plac.
  Asa ca.. sa fim liberi sa facem ce ne place! ✨

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 160 queries in 0.184 s