Ziua în care voi scrie o carte e tot mai aproape

fetita

Sâmbătă, un preot îi citea unui bebeluș într-o biserică, la botez, niște lucruri minunat de frumoase și reale, cum nu am mai auzit niciun preot să spună. Din viața adevărată, nu din cărțile de rugăciuni. Că-i dorește să aibă prieteni buni în juru-i, să îl călăuzească un mentor, să aibă mereu cine îl îngriji la nevoie și să îl iubească cineva chiar și atunci când nu merită.

Ieri am dormit două nopți într-una și mi-am dat seama că felul în care privim viața e dictat de nimic altceva decât de somn și de hormoni.

Mi-am regăsit niște prieteni, am stabilit că nu ne vom îmbogăți prea curând, așa că, mai bine să profităm de tinerețe și de picioarele care încă ne poartă, să ne poarte unii spre alții mai des.

M-am întâlnit cu niște oameni din întâmplare, care mi-au arătat cât de important e să simți și atât. Că viața are atâtea surprize, din care e păcat să nu rămâi cu nimic.

Nopțile de somn nu sunt prea scurte, amorul nu e deloc neconsumat, copiii nu sunt o corvoadă, iarna e normal să-ți fie frig afară. Viața nu e deloc cum ți se pare în momentele în care-i greu.

Nu, acesta nu este un fragment din nicio carte, deși aș mai sta încă o sută de nopți să o scriu. O port în mine, cu mine, știu despre ce ar putea să fie. Sunt la Sibiu și îmi e nemaipomenit de bine.

Articolul anterior

De ce m-am întors în România- din Manchester, UK

Articolul următor

La 2 ani de la Colectiv, câți aveți un extinctor în casă?

23 Comentarii

 1. O astept cu drag si interes! <3

 2. Gabriela

  Așa-i, ar trebui să ne bucurăm că suntem sănătoși, că avem oameni in jurul nostru care ne iubesc și pe care îi iubim. Și cartea, o așteptăăăm!

 3. Ștefania Ilie

  Lucrurile cele mai importante în viața noastră, de zi cu zi.
  Scrie despre ele, sa ne amintim mai des! Prea multi uităm…

 4. Larisa

  Doar ce m-am intors de la Sibiu <3

 5. Anca B.

  Astept cartea cu mare interes…..stii doar ca imi place foarte mult cum scrii si citesc orice de la tine, chiar si articolele cu reclame.

 6. CristinaM

  Articolele scrise cand esti la Sibiu sunt mai “altfel” sau sunt eu “nebuna”?!

 7. Enjoy Sibiu! Sa ai timp minunat alaturi de cei dragi! te pup cu dor

 8. Raluca

  Încarcă-ne cu energie bună si vibrații pozitive, ne luăm cu viața si uităm să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar minunate. Multumesc, Miruna!

 9. Isi sustin ideea la maximum si apuca-te de treaba cat mai repede cu putinta.

 10. Stef

  Eu am inceput sa scriu cateva pagini din ceea ce vreau sa fie o carte, dar m am blocat… Nu stiu daca sa continui, nu am mai scris pana acum, decat ceva poezie, e mai mult o dorinta veche… Pot sa iti trimit ce am scris ptr un feedback? 🙂

 11. Aurelia

  Am facut rezervare pe 8 decembrie la Sibiu pt Targul de Craciun! Datorita tie evident. Cred ca ar trebui sa nu te mai citesc :))))…intai Crock Pot, acum city break….cine stie ce mai urmeaza?

 12. Ela

  Apropo de scris carti, in noaptea aceasta incepe NaNoWriMo, https://nanowrimo.org/ Se intampla o data pe an din ce stiu, persoane din toata lumea care vor sa scrie carti se intalnesc pe acest site si se incurajeaza sa scrie 50.000 de cuvinte pe parcursul lunii noiembrie. Eu asa am scris prima carte si de maine incep sa lucrez la a doua editie 🙂 Hai si tu!

 13. Si eu si eu. Voi citi tot. Nu am citit nicio carte scrisa de o mama si stomatolog.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.172 s