Cât de importante sunt pozele pe care le folosesc?

cuplu poză

Știți, uneori petrec și câte două ore căutând pozele perfecte pentru un articol de-aici. Da, două ore. Fiindcă niciodată nu știu cum ar trebui să fie până când n-o văd. Pe fiecare în parte. Dacă e potrivită, știu pe loc, fix cum am știut când l-am văzut pe el prima dată. Mi se pare că pozele care-mi însoțesc un text sunt mult prea prețioase ca să le tratez cu superficialitate.

Poate vă plac și dumneavoastră pozele mele. Bine, nu sunt ale mele. Sunt ale lui Shutterstock. Nu știu dacă ați observat. Shutterstock e parte din terapia mea de seară. Că de asta stau și atâtea ore să caut ceva potrivit. Că mie îmi trebuie poză cu mămă obosită și ajung la poze despre zâmbete senine. Sau inspirație divină. Sau mâini împreunate. Uneori îmi place să caut poze doar ca să văd cum văd alții cuvintele mele. Alteori caut să citesc descrierea unei imagini doar ca să-i ghicesc cuvintele atribuite.

În fine, nu vreau să vă plictisesc. Eram doar curioasă dacă ați observat pozele.

Și voiam să vă spun că Shutterstock, un vechi partener al acestui blog, a lansat în septembrie un tool nou de care echipa e foarte mândră: un plugin nou pentru Adobe Creative Cloud®.

Vara trecută, Shutterstock a lansat un plugin gratuit pentru Adobe Photoshop, care a fost primit cu un răspuns pozitiv covârșitor atât de designeri, cât și de non-designeri. Continuând eforturile noastre de a face viața mai usoară pentru întreaga bază de clienți Shutterstock, am extins capabilitătile editorilor video și ilustratorilor cu trei pluginuri suplimentare.

Noul plugin Shutterstock pentru Adobe Creative Cloud® este disponibil acum. Îl puteți utiliza pentru a naviga în biblioteca Shutterstock din Adobe Photoshop®, Adobe InDesign®, Adobe Illustrator® și Adobe Premiere Pro®.

(sursa)

Dacă lucrați în orice domeniu în care aveți nevoie de imagini de calitate, foarte diverse și la rezoluții mari, Shutterstock e cea mai bună sursă. Eu am cont la ei de ani de zile, există diferite planuri de tarifare, iar baza de poze crește într-un an cât la alții în zece. Ca-n povești, doar că pe bune.

foto via Shutterstock, cuplu fericit poză

Articolul anterior

Când nu îți mai permiți să răcești, asta înseamnă să fii ma…mă

Articolul următor

Perseverența: scurtă lecție bebelușească

6 Comentarii

 1. mihaela

  Imi plac mult pozele, de multe ori sunt foarte haioase si completeaza textul excelent.

 2. Gabriela F

  Cum sa nu observ pozele tale …ai dreptate . Însoțesc perfect textul…se completează. Ce mai. Așa arată un blog perfect !!!
  Pupici cu sănătate

 3. Maria

  De fiecare data remarc pozele. Completeaza foarte bine textul. Fara ele nu ar fi la fel.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.455 s