Simona, stinge televizorul!

simona halep

Nici meciul de aseară nu l-am văzut, nici pe Simona Halep nu o cunosc, nu am văzut-o niciodată decât în poze, nu îi cunosc familia, nu știu multe despre ea. Ce îi place să mănânce dimineața, dacă e un om de cuvânt, dacă ascultă manele sau muzică clasică. Nu știu nici măcar câte ore doarme noaptea sau care e filmul ei preferat. Așa că, mă voi abține de la comentarii despre Simona, maximum ce pot să spun e că îmi pare rău că a pierdut.

Fiindcă îmi și pare.

Însă de aici până la a spune că e o rușine că a pierdut… e cale lungă.

E o bucurie că a fost acolo, asta să le spuneți copiilor dumneavoastră despre ea.

Și poate vom crește o generație care să își știe susține sportivii naționali, soții, soțiile, frații și surorile în toate momentele importante din viața lor. Un fel de la bine și la greu, doar că pe bune.

simona halep

foto via Shutterstock, Simona Halep

Articolul anterior

Lecții de viață din cabinetul stomatologic

Articolul următor

Cum să recunoști un om care are încredere în sine

13 Comentarii

  1. mihaela

    Asa este. Si sa tinem minte ca ea nu ne datoreaza nimic.

  2. cristina

    Eu nu ma uit la televizor. Dar am si eu aceeasi problema ca ea: muncesc mult, ajung aproape sus si apoi…oops! Ma duc la psiholog sa vb despre asta.

  3. Cătălina

    Mă simt excepțional că această fată a participat! Restul e can-can, iar faza cu rușinea să se mai ducă mamii dracului de comuniști cu asemenea aberații. Îmi vine să vomit… la propriu !!!!
    Simona draga mea, sănătate îți doresc și curaj să poți schimba ceea ce poți!

  4. Mary

    Si Ferrer a pierdut,dar el spune ca nu ii pare rau ;)!!!
    Simona nu e criticata doar de romani ci de toata lumea care se uita la tenis…

  5. cum nu am tv nu inteleg titlul dar parerea mea pot sa o zic: femeia asta a muncit pt un vis si ales sa aiba altfel de copilarie si adolescenta si tinereturi . Nu stiud aca la inceputuri atunci pricepea ea ce face, dar ce a facut si face e cu pasiune si drag si efort. E munca ei. E alegerea ei.
    Cine naiba nu poate accepta ca altii au ales diferit???
    Raspuns din putul gandirii de om culcat prea tarziu: reptilele comuniste care asteapta toti sa facem la fel dupa cum zice partidul.

    • Titlul e ca să nu mai ascultăm ce se spune nici noi, nici ea, fiindcă nu avem nimic de câștigat. Nici eu nu am TV.

  6. Cred că e mai complicat de atât. Adică limbajul e problema, zic eu, nu mesajul neapărat. Nu cred că un sportiv trebuie lăudat pentru că există și pentru că apare pe teren sau doar pentru că e de-al nostru, în toate sporturile cred că suporterii își exprimă tot felul de sentimente, așteptări și dezamăgiri, în aceeași măsură nu trebuie jignit nimeni pentru că nu a reușit ce și-a propus.
    Dacă nu dai în cap cu “rușine” și “ratato”, cred că poți să spui și că te-a dezamăgit, că poate sau nu mai mult, că are sau nu talent după părerea ta…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 162 queries in 0.156 s