Scot la licitație o geantă FURLA, pentru Tavi

furla

Parcă au fost așa multe necazuri în jurul nostru în ultima vreme. Ați observat, pe facebook? Irma (e bine, a început tratamentul), Eva, Luca, îmi tremură degetele și numai să tastez.

Așteptăm vremuri mai bune. Nunți. Botezuri. Poze la mare în bikini. Burți de bere și de mici. Să ne plângem că suntem grase și a venit vara.

Nu mai pot cu problemele astea, pe cuvânt.

Povestea pe scurt: Tavi are o tumoră de trunchi cerebral, care poate fi operată în Turcia, costă 10mii de euro. Raluca e soția lui Tavi, au împreună un bebeluș făcut după ce au aflat de diagnosticul lui, întreaga poveste e aici:

Documentație medicală aici.

Toată postarea asta mi-a amintit imediat de o colegă de-a mea care a trecut prin ceva similar cu soțul ei și un copil mic. Am fost aproape atunci când s-au întâmplat lucrurile și știu câtă suferință, câtă speranță, câtă neputință. Nu vreau să vă povestesc mai multe, fiindcă nu sunt ale mele de povestit. Vă asigur însă că e o dramă.

I-am arătat și lui Horațiu cazul, zice că merită luptat pentru operație. Din cele 10mii de euro, s-au strâns deja 9000 (și-au rugat prietenii, familia, au făcut un grup de facebook, etc). Ultima mie de euro e cea mai grea.

Știu că am scris mai des în ultima vreme despre cazuri umanitare, știu că ați răspuns de fiecare dată. Vă mulțumesc până la stele și înapoi și vă asigur că nu știu cum să fac să aleg despre cine să scriu. Fiindcă știu precis că i-aș salva pe toți și mi se pare nedrept ca banii să fie o condiție pentru viață.

Așa că, m-am gândit altfel de data asta. Poate vă place această geantă FURLA și ați vrea s-o cumpărați? Banii merg la Tavi, geanta la cine dă mai mult pe ea. Astfel, facem și o faptă bună și o doamnă fericită. Licitația începe de la 100 lei, are loc pe facebook, puteți participa aici. Cine nu are cont de facebook și vrea să participe îmi spune mie și licitez în numele lui/ei.

Puteți dona și direct, în conturile:

Barbu Raluca Mariana
RON – RO64INGB0000999906944862
EURO – RO12INGB0000999906944925
Paypal – raluca.grigorescu7@gmail.com

sau scoate lucruri la licitație pe acest grup: Împreună pentru Tavi și familia lui

Please, share articolul sau postarea cu geanta, orice, să vadă cât mai mulți oameni. Vă mulțumesc. Sănătate, Tavi!

Later edit: O cititoare a blogului oferă 2 bilete la Paris, la concert Coldplay. Puteți licita aici. Ce ocazie minunată pentru o escapadă romantică la Paris! 

Articolul anterior

Cum poți (auto)diversifica bebelușul cu respect și fără riscul să se înece (p)

Articolul următor

Când un bebeluș zâmbește în somn, îl vizitează îngeri

11 Comentarii

 1. Voi face o donație direct în cont cum ajung acasă, în jurul prânzului, după ce vin cu Isabella din parc. Motivația mea este foarte puternică și poate într-o zi voi avea puterea să o împărtășesc cu voi.

 2. Madalina

  Buna Miruna, As vrea si eu sa donez dar fiind in strainatate am nevoie de SWIFT pentru contul in Euro. Multumesc.

 3. Livia

  In Hannover exista o clinica privata la care se pot trimite actele medicale si primesti o consultatie Online gratis – kostenlos
  Neurochirurgie – INI Hannover
  Stellvertretender Ärztlicher Direktor
  International Neuroscience Institute

  Weitere Info’s hier

  Tel: +49-(0)511-27092400
  Fax: +49-(0)511-27092402

  Email:
  ed.revonnah-ini@eciffo-iimas.a

  Mail: Prof. Dr. Amir Samii
  Rudolf-Pichlmayr Str. 4
  D-30625 Hannover
  Mama mea a apelat acum 5-6 ani la acest serviciu.
  Poti primi si o oferta pt. operatie, dar va fi sigur mult mai scumpa decit in Turcia. Sau poate au ei si alte tarife si ajutoare pt. cazuri urgente. Sint doi Dr. Samii probabil tata si fiu. Cereti aceasta consultatie gratis si subliniati cuvintul gratis, in cazul in care acest serviciu nu mai exista.
  Mama mea s-a operat in Uniklinik Tübingen pina la urma, totul e ok. Totusi aceasta “parere” = consultatie online a fost de mare importanta pt. noi. Succes Livia

 4. Livia

  Prof. Dr. med.
  Dr. h. c. mult. Madjid Samii

  Präsident

  a.samii-office@ini-hannover.de

 5. Livia

  Zweitmeinung

  Falls Sie uns zunächst Ihre Krankenunterlagen senden möchten, können Sie dies per Post oder E-mail. Gerne erstellen wir für Sie eine “Zweitmeinung”.

 6. Livia

  Sa se uite Raluca si pe pagina de la Uniklinikum Tübingen Neurochirurgie. Poate primeste si de acolo un diagnostic, sfat sau o oferta. Fiind Klinika Fac. de Medicina din Tübingen au poate ajutoare de stat sau oferte pentru pacientii din afara G.

 7. Livia

  Da multumesc, operata la 75 ani in Uniklinik Tübingen. Avem norocul ca locuim aici. Sanatate lui Tavi!
  De Klinika din Hannover am aflat de la o colega de servici care se operase in urma cu vreo 10 ani si este sanatoasa acum. Depinde de tumoare, unde este asezata si de ce natura este. Si de bunul Dzeu!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 159 queries in 0.501 s