Miruna Ioani, la Antena 1, în calitate de medic stomatolog

Este primul meu interviu serios la TV în calitate de medic stomatolog. Sunt emoționată și foarte bucuroasă, îmi era dor tare de cabinet și de scaun și de pacienți. Ieri am fost alături de Ruxandra Luca, la emisiunea ”Prietenii de la 11”, am vorbit despre dinții de lapte și cum putem avea grijă de ei.

Să știți că eu chiar știu scoate dinți, știu face injecții, așa blondă cum mă vedeți. Am făcut mii la viața mea, dacă nu zeci de mii de injecții. Așa tânără cum mă vedeți. Puneți-mi un clește în mână și mă transform în Xena, prințesa războinică, sau în blânda Zână Măseluță, după nevoia momentului. Puneți-mi o turbină în mână și-o mânuiesc mai bine decât cuvântul. Puneți-mi un copil pe scaun și mă pot juca până mâine cu el.

Încă sunt acasă cu băiatul meu, nu mi-am reînceput full-time activitatea de stomatolog, vă anunț negreșit când o să se întâmple asta. Că mi-e dor și simt că nu mai pot sta mult departe. Până atunci însă, luni dimineața voi merge câteva ore la cabinet, doar pentru acei prieteni care vor dinți mai albi 😉

Mă găsiți la clinica Intermedica Highcare, luni până la ora 2. Tot acolo a fost filmat și acest interviu.

Îi mulțumesc mult doamnei dr. Ioana Avram pentru ospitalitate și pentru faptul că a apărut în viața mea.

Articolul anterior

Vrem haine mici la prețuri mici, nu haine mici la prețuri mari! (p)

Articolul următor

Ruj roșu pentru zile negre

25 Comentarii

 1. Andreea D

  Ce mă bucur pentru tine! 😊
  La cât mai multe interviuri, doamna doctor.

 2. Calde felicitări, doamna doctor! Cat mai des sa te vedem, iar activitatea de medic in tara sa fie mai plină de satisfactie decat tot ce a fost de cand ati revenit.

 3. ce minunat!
  ti pup, blonda draga!

 4. Simo

  Hey, sa fie intr-un ceas bun revenirea in cabinet! Felicitari pentru reportaj! Imi place tinuta 🙂

 5. Larisa

  Felicitari pentru tot ce faci si cat mai multe realizari! Zic sa trag si o fuga pana la Bucuresti pentru un consult 😀 Sa ne anunti cand intri full time.

 6. So so cool! Felicitari si sa iti mearga lucrurile asa cum iti doresti!

 7. Ce fain! Nici nu mi-ai spus nimic ieri când am vorbit. Sunt super happy pentru tine. Și o să fie bine, ai să vezi. :*

 8. Andreea L.

  Felicitari!

 9. Felicitări! 🙂
  Al meu la 3, 8 ani încă înghite, chiar suge periuta. :)))

 10. Felicitari!
  Eu iti multumesc pentru sfat, pana la urma am mers la dentist si am cerut extractia maselei copilului, in cunostinta de cauza 🙂 (dupa interventie+antibiotic), cat de bine este sa ai prieteni profesionisti, puuuup 🙂

 11. Mihaela

  Felicitari, felicitari, felicitari!

 12. dia

  Felicitari!! Eu iti spun sincer ca lucrând sunt o mama muuult mai relaxata si disponibilă pentru băiatul meu:) asa se începe, cu part-time si ideal sa ramai tot acolo

  • începutul e greu, nu? 🙂 din păcate, va fi un one-time pentru mine, fiindcă încă nu am bonă, dar urmează.

 13. Ce bine mi-a venit postul asta. Cu spalatul am iesit la liman, ne este in obicei de doua ori pe zi, iar David chiar imi cere sa il ajut cu spalatul daca are ceva intre dinti, dar avem o problema. Am cumparat o pasta de dinti care nu i-a placut, nu l-am fortat sa o foloseasca , am cumparat alta cu care era obisnuit, dar a inceput prin a o respinge pe desi ii placea, inainte o folosea.
  Ce sa fac in cazul asta?
  Te felicit pentru ce faci, pentru tot ce incerci sa ne inveti si mai ales pentru felul in care ne aduci informatii importante.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 180 queries in 0.374 s