Din lac în puț -sau cum ne vom petrece următorii 4 ani

Cât timp dumneavoastră erați ocupați cu Mihaele și Andree care dansează la pro tv, hotnews publica cea mai recentă variantă a OUG 13:

Îmi zice Horațiu în seara asta, cu iz de glumă: Unde n-ai mai fost tu demult, Mirunel? (știe că mă enervează când îmi spune așa) La proteste! 

Nu mai intrasem pe facebook de când hotnews publicase știrea respectivă, aveam treabă importantă cu un camion care descărca niște lego colorat la noi pe covor. Nici nu știu, de fapt, dacă precis îi zice camion, dar la culori mă pricep de 10.

Nici la politică nu mă pricep. Însă văd niște hoți când vor să scape. Și știți ce mi se pare mult mult mai trist? Că ei știu că îi vedem și nu le pasă.

Am mâncat o pungă-ntreagă de covrigi, de nervi. Și lipsă de pufarine. Vă spun cinstit, dacă o ținem în ritmul ăsta, în 4 ani, DOAR covrigi vom mai avea de mâncare.

imagine via Shutterstock, hoți

Articolul anterior

Medicii tineri vin din urmă. Dinozaurii se simt amenințați

Articolul următor

Cum s-a văzut ”Uite cine dansează” când nu te-ai uitat la televizor

8 Comentarii

 1. mihaela

  Nu stiu ce vor astia sa faca din Romania. Niciodata Psd-ul nu a fost mai pregatit sa fure, sa destabilizeze tara. Nu inteleg cum de nu se prind oamenii, probabil ca multi asteapta dublarea salariilor. Chiar nu stiu ce vom face, oamenii astia vor sa fure masiv chiar daca se alege praful de tot.

  • dublarea salariilor lor, eventual, că mulți vor rămâne și fără job, la cum se vor speria investitorii și vor da bir cu fugiții, din România

 2. Larisa

  Ce iti scriam eu acum cateva zile ?!

 3. azi nu am mere! 😀 😀

 4. Mary

  Zilele trecute am citit (doar titlul) ca se dau 3 ani de inchisoare pt cei care protesteaza..Iar acum anunta asta?…

  • moaaaamă, tu-ți dai seama cum ar fi?! începem să construim închisori pt toate cele 600mii de români, că spitale avem destule :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.476 s