Kind reminder: mergeți la dentist acum, dacă vreți dinții gata până la Crăciun!

dinti-craciun

Treaba dumneavoastră, io numai vă zic, să nu ziceți că nu v-am zis. Că citiți bloguri de blondă dentistă și că v-ați luat cu altele și v-ați trezit în ajunul ajunului că vreți, de fapt, coroniță nouă sau plomba schimbată sau văzut de ce doare dintele ăla câteodată, fiindcă n-ați vrea să vă apuce de Crăciun.

Mai sunt 3 săptămâni pline până încep sărbătorile de iarnă. Dacă știți că aveți o treabă de rezolvat, puneți mâna și faceți programare. Încă mai e timp. Peste o săptămână și jumătate, vă veți fi dorit să fi ascultat de blondă.

Haideți să vă zic cum e în perioada asta prin cabinete. Două situații:

 1. Sunt cei care au nevoie, dar nu au bani. Fiindcă na, știm cu toții, Crăciunul e o sărbătoare scumpă și nici nu vine cu mâna goală, ba mai aduce și Anul Nou după el. Care vine cu niște sfinți înainte și după, Doamne, Doamne, câtă țuică și câți cozonaci! Pacienții ăștia AR VREA să își facă, dar, dacă se poate pe datorie, că îți aduc ei banii pe la paștile cailor din anul viitor. Nu mă înțelegeți greșit, ei sunt foarte conștienți și convinși că le trebuie, atâta doar că nu au bani. Și la Carrefour nu-ți dă pe datorie, ce, doar nu te vei crede la dentist!
 2. Sunt cei care au nevoie, au bani, dar nu mai au timp. Ăștia sunt, în general, ocupații, zăpăciții, amânații. Oamenii ăia care își propun în fiecare săptămână să facă ceva pentru ei, dar nu apucă niciodată. Până când își amintesc că la Crăciun au niște poze de populat cu zâmbetul lor cu buzele închise. Că la Revelion, trag linie și fac bilanțul anului care-a trecut. Și-ar vrea să mai îngrașe un porc în ajun, să mai facă un amar de bine acelui premolar care așteaptă de mult.

De asta vă zic: dacă sunteți din a doua categorie și tot știți că o să mergeți într-o zi, mai bine mai devreme decât mai târziu. Dacă sunteți din prima categorie, habar n-am ce soluții să sugerez. Întrebați la Carrefour.

A, și ca să nu uit. Regula e așa: dacă aveți vreun dinte cu potențial să se rupă sau să doară de Anul Nou, o va face. Cam fix pe când vă e lumea mai dragă și petrecerea mai în toi.

imagine via Shutterstock, dinti craciun

Articolul anterior

Când crezi că te înșală, de obicei așa e

Articolul următor

Scot la licitație un trench Desigual pentru un caz umanitar

14 Comentarii

 1. andreea

  ce bine ca pe 16 am programare…facuta din noiembrie! multumim pentru sfaturi :*

 2. Mihaela

  Uite de aceea sunt eu fericita cu dintii mei care pana acum nu m-au deranjat deloc. Poate, din cand in cand, mi-am facut un detartraj. Dar ii fac acum programare sotului.

 3. checked 😀
  Copilul insa a fost programat in ianuarie.

 4. Cris

  Si noi ne-am “căutat”.doar piticu’ a trecut la plombat😓.noroc ca nu e prea mare caria😉
  Multumim de sfat!

 5. Catalina

  Salut. Stiu ca nu mai e actual articolul, dar oare ma poti ajuta cu o recomandare pentru un dentist bun si accesibil in Cluj? Suza-mi, te rog, indrazneala, dar nu mai am alte surse pe care sa le întreb.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.379 s