Când crezi că te înșală, de obicei așa e

shutterstock_517470232

Mihai Vasilescu a scris acest text, Șapte semne care-ți pot da de bănuit că te înșală, care mie mi se pare senzațional, fenomenal, extraordinar de bun. Realmente, mi se pare de departe cel mai cel text al lui, nu înțeleg de ce nu este în topul celor mai vizualizate și viralizate articole.

Habar n-am cum e asta cu înșelatul. Am auzit atât de multe păreri, încât tind să cred că ar trebui plasat între acele subiecte despre care nu vorbim: religie, vaccinuri și înșelat. Însă indiferent care e poziția ta pe subiect, fie că e dedesubt, deasupra, capră, câine sau ce animale sălbatice s-or mai purta zilele astea prin așternut, ideea e că tot știi care-i treaba la tine sub plapumă. Sunteți unu-doi- treisutecincizeci? Bine, exagerez și eu, vă dați seama. Exceptându-le pe cele dintre dumneavoastră măritate cu niște tauri ori niște boi. Nu mă decid de care ești mai tare dacă…treisutecincizeci.

Puterea omului de a nu vedea cu ochii deschiși e fantastică. E ca o capacitate din asta paranormală. Mai aveam și eu prietene mai demult (acum nu mai vorbim de chestii din astea, de când m-am măritat, totul e roz cu picățele pe la toată lumea, nimeni nu se mai plânge de nimic.) care îmi cereau părerea. De exemplu, uite, mi-a zis iubi-iubi că el rămâne sâmbătă seara să își îngrijească mama, că are febră sărmana și taică-său e plecat în delegație la Craiova. Tu ce crezi, să mă duc și eu c-o supă caldă pe la ei? De parcă supa i-ar face altceva în afara unor transpirații reci pe șira spinării vinovatului. Avea el grijă de cineva în seara aia, dar fără legătură cu mă-sa. Sau ”a plecat la cabană cu băieții, să se relaxeze și ei la un grătar, că atâta a învățat săracul”. Aveam eu niște idei, ce anume ar fi învățat el la recapitularea finală pentru cabana respectivă, deși, să zicem că nu s-a pregătit tocmai cu ea.

Doar că, aceste lucruri nu i le poți spune unei prietene. Nici nimănui nu i le poți spune. Fiindcă ea le știe deja.

foto via Shutterstock, infidelitate camasa ruj

Articolul anterior

Ceas cu GPS și telefon pentru copii, o soluție intermediară până îi iei smartphone puștiului din clasa 1

Articolul următor

Kind reminder: mergeți la dentist acum, dacă vreți dinții gata până la Crăciun!

12 Comentarii

 1. mihai

  Well, Miruna, nu numai că nu s-a viralizat, dar a avut cam cea mai puțină interacțiune dintre toate textele recente. Să mai explic de ce? E chestia aia cu “funia și casa spânzuratului”. 😉

 2. Am ras, bine de tot 🙂
  Dupa ce am gasit verigheta barbatului prin masina, am confiscat-o, planuiesc sa imi fac cercei din ea, ce rost are sa fie motiv de cearta?! 🙂 Dar m-am certat putin cu el, ca eu n-am vrut sa cumparam verigheta si pentru el, ochisem ceva frumos pentru mine, trebia sa pun piciorul in prag de la bun inceput.

 3. Valeriu

  – Ma mai iubesti?
  -Deocamdata…

 4. Tina

  Hei Miruna, mi-e chiar drag sa te citesc, cu subiecte mai gandite si si cu mai lumesti. Si imi pare ca vorbesti – mai precis, scrii – mai ‘porcos’ in ultima vreme? Sa nu ma intelegi gresit – sunt fana lui spune pe bune, deci nu remarc asta sa te cenzurez in vreun fel. Ca vorba aia, tu gandesti si zici ce vrei si fara mine. Dar n-am putut sa-mi opresc gandul care ma intreba “ce-i asta si de unde (din Bucuresti?) vine”. Ii musai :)?

  • Mai porcos? :))) a fost articolul cu plonjarea in rahat, altul nu mai stiu.
   O fi influenta Bucurestiului, habar n-am. E greu sa iti pastrezi zen-ul.
   :))) si nici nu-i musai!

 5. Mihaela M

  Nu îl ştiam pe Mihai Vasilescu, mă voi culca târziu în noaptea asta :-).
  Hmm! Asta îmi aduce aminte de o fostă relație când am întrebat, doar aşa de dragul discuției, “unde ai lăsat maşina?” şi tot atunci am aflat că el cică a fost la o “cafea” la fosta. Eram pe atunci mult prea naivă şi prea îndrăgostită. Bine că mi-am revenit repede!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 157 queries in 0.199 s