Iubesc orașul când se mută la mare

Tocmai m-am întors de la un prânz cu nașii noștri, la care am stat de-am uitat de noi, în prelungiri și unșpe metri, doar că am ieșit cu toții, în final, câștigători.

Da, pentru după-amieze din astea ne-am întors noi în România, mi-am zis cu soțul în timp ce ne îndreptam senini spre casă.

E minunat Bucureștiul în sâmbetele de august, când nu mori de cald nici ziua, nici noaptea, când ai ce respira și unde parca. E minunat când lumea pare mai relaxată, când nu e coadă la pâine și nu faci 5 ore până să ieși din oraș. E grozav când nu te-nghesui în parc ca-n autobuz și când vacanța e pe buzele sau în amintirile majorității.

Habar n-am unde au plecat cei mai mulți. Nouă ne place aici și mai rămânem o vreme.

imagine via Shutterstock,  cafenele goale din București

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Despre nevoia de moașe în România și May Williams, cea blândă și bună

Articolul următor

Nu e ca și când nu ai putea lăsa copilul să plângă

9 Comentarii

  1. Acelasi sentiment il avem si noi, pana si in parcuri este liber in august.

  2. Diana

    La mine Nu e niciodată “August”. :)) Cand pleacă băștinașii in concediu, raman turiștii. 🙂 MULTI turiști. 😀 Se simte puțin, si doar in trafic, când pleacă studenții in vacanța de vara.
    Dar ai dreptate, in August orașele europene sunt cam goale. 🙂

  3. A

    Buna. Ieri, sambata, la Constanta nu era aglomerat. Pe plaja a fost lume mai multa ca vineri. La terasele de pe plaja iti alegeai masa. E drept, nu am fost la pranz. Doar pe seara iesea lumea in centrul vechi si se mai aglomera. Total alta atmosfera decat acum o luna. Autostrada a fost vis! Ne-am speriat de panoul cu Trafic aglomerat, dar asa era setata imaginea… Nu avea legatura cu realitatea.

  4. In fiecare weekend ies in parc sa ma bucur de Bucurestiul liber, iubesc sa ma duc dimineata la magazin si sa nu aud doar masini :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.378 s