Iubesc orașul când se mută la mare

Tocmai m-am întors de la un prânz cu nașii noștri, la care am stat de-am uitat de noi, în prelungiri și unșpe metri, doar că am ieșit cu toții, în final, câștigători.

Da, pentru după-amieze din astea ne-am întors noi în România, mi-am zis cu soțul în timp ce ne îndreptam senini spre casă.

E minunat Bucureștiul în sâmbetele de august, când nu mori de cald nici ziua, nici noaptea, când ai ce respira și unde parca. E minunat când lumea pare mai relaxată, când nu e coadă la pâine și nu faci 5 ore până să ieși din oraș. E grozav când nu te-nghesui în parc ca-n autobuz și când vacanța e pe buzele sau în amintirile majorității.

Habar n-am unde au plecat cei mai mulți. Nouă ne place aici și mai rămânem o vreme.

imagine via Shutterstock,  cafenele goale din București

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Despre nevoia de moașe în România și May Williams, cea blândă și bună

Articolul următor

Nu e ca și când nu ai putea lăsa copilul să plângă

 1. Acelasi sentiment il avem si noi, pana si in parcuri este liber in august.

  0

 2. Diana

  La mine Nu e niciodată “August”. :)) Cand pleacă băștinașii in concediu, raman turiștii. 🙂 MULTI turiști. 😀 Se simte puțin, si doar in trafic, când pleacă studenții in vacanța de vara.
  Dar ai dreptate, in August orașele europene sunt cam goale. 🙂

  0

 3. A

  Buna. Ieri, sambata, la Constanta nu era aglomerat. Pe plaja a fost lume mai multa ca vineri. La terasele de pe plaja iti alegeai masa. E drept, nu am fost la pranz. Doar pe seara iesea lumea in centrul vechi si se mai aglomera. Total alta atmosfera decat acum o luna. Autostrada a fost vis! Ne-am speriat de panoul cu Trafic aglomerat, dar asa era setata imaginea… Nu avea legatura cu realitatea.

  0

 4. In fiecare weekend ies in parc sa ma bucur de Bucurestiul liber, iubesc sa ma duc dimineata la magazin si sa nu aud doar masini :))

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 181 queries in 0.391 s