Ne vedem la “social media for parents 2016”

cover-photo-pagina

Prinţesa urbană a scris că e evenimentul anului în social media pentru părinţi. Aveţi detaliile programului la ea pe blog, scrise organizat, aşa cum ne-a obişnuit. Sunt fan, ăsta deja nu mai e nici un secret 🙂

Eu vreau să vă invit şi pe dumneavoastră acolo. Va fi foarte interesant, vom învăţa multe lucruri despre viaţa noastră cu copii, viaţa noastră pe net şi cum se întâlnesc şi înţeleg cele două. Vin oameni minunaţi, mulţi vor urca şi pe scenă (lista tuturor vorbitorilor o găsiţi aici), dintre care doi sunt medici (eu nu intru la socoteală, fiindcă merg ca blogger, deşi mi-e dor un pic să fiu dentist): Mihaela Bilic (femeia e o sursă inepuizabilă de cunoaştere, mie îmi place mult că e raţională şi echilibrată în sfaturile pe care le dă, o urmăresc de mult pe facebook, i-am luat un interviu când lucram la ELLE, deşi sunt sigură că nu-şi mai aminteşte. De curând a lansat un abecedar de nutriţie pentru părinţi şi copii.) şi Sorin Cadar (medic ORL, asociaţia de homeopatie clinică). Vedeţi, într-o lume în care informaţia e scăpată de sub control, e important ca sursele noastre să fie sigure şi de calitate. De asta, vă sfătuiesc de câte ori am ocazia să nu băgaţi mâna în foc, chestii în gura copilului sau, Doamne fereşte, prin alte locuri, doar fiindcă aţi citit pe un blog că aşa-i bine sau aţi văzut la televizor sau v-a spus o cucoană prin parc. Verificaţi, documentaţi-vă, cereţi păreri avizate. Dar asta e altă poveste.

Vom vorbi şi despre blogging, cu bloggeri, antreprenori şi oameni din agenţii. Multă înţelepciune pe metru pătrat. Eu am emoţii, fiindcă m-au invitat să fiu unul dintre vorbitori. Vă daţi seama, ce onoare. Eu sunt o fată blondă cu blog, de vreo 5 luni şi mamă de bebeluş adorabil, sper să vorbesc măcar pe jumătate la fel de uşor pe cum scriu. În mod normal, mi-aş fi făcut griji de cum să mă îmbrac, ce ruj să port pe buze şi ce poşetă asortez la pantofi, doar că, hehe, de data asta, voi fi mulţumită dacă m-am spălat pe dinţi.

Puteţi veni şi dumneavoastră, dacă aveţi vreme şi plăcere. Evenimentul va avea loc în 20 iulie, la hotel Caro din Bucureşti. Participarea e gratuită, puteţi solicita o invitaţie aici. Sper să ne revedem cu bine, să ne cunoaştem şi recunoaştem, să stăm la poveşti deştepte, să fie frumos.

Pentru cei care nu pot ajunge, dar doresc să urmărească de acasă, se va transmite şi live aici, iar pe facebook puteţi urmări hashtag-ul #smforparents16.

Eu mă duc acum să-mi privesc fiul care doarme sub formă de leşinat, e atât de scump, că nu mă mai satur şi îmi e tare teamă că se duc zilele astea în doi… Astăzi am stat vreo 3 ceasuri doar în pat, ne-am jucat, am povestit şi ne-am distrat până ni s-a rupt filmul, nu ştiu dacă mie sau lui mai întâi, dar m-am trezit lângă el, că mă privea cu doi ochi mari. Liniştit, încălzit, fericit. Îmi e atât de bine lângă el, cu el tot timpul, încât nici nu ştiu ce zi e sau ce ar trebui să fie. Mai mulţumesc lui Cristian Manafu şi echipei sale pentru invitaţie şi, gata, mă duc.

 

Articolul anterior

Vă rog, semnaţi petiţia pentru legea care să protejeze alăptatul în public

Articolul următor

Redescoperind România

4 Comentarii

  1. Mi-ar placea sa pot ajunge, ocazie cu care ne-am si cunoaste, ca tot vroiam de o luna sa iti scriu sa fixam o zi. O sa vad, sper sa reusesc. Pana atunci, contemplare placuta a puiului mic. De momentele acestea cand te te zgaiesti fara sfarsit la o fata mica si senina, chiar imi este tare dor!

  2. Andra

    Poti participa la eveniment doar daca esti blogger, nu? Ca simpli cititori, o sa va urmarim de acasa doar…:( asa am inteles din invitatii…Mersi

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.154 s