Empowering, la Ladies Brunch by Andressa

ladies brunch

cele care am stins lumina: Andressa, Raluca Hagiu şi blonda. Până vin pozele de la cealaltă Mirună, o las pe asta aici. E un selfie muncit, să nu credeţi că-mi ies ochii ăştia căscaţi din prima.

Am avut emoţii, recunosc. Pentru mine, că Andreea ştiam că va fi o gazdă minunată.

Pentru mine, fiindcă nu mai văzusem lumea asta de vreo 5 ani, fiindcă nu mai ştiam cum se poartă, cum arată, cu ce se mănâncă. Nu ştiam cum voi fi primită, recunoscută, necunoscută. Că doar între timp m-am făcut mare, vorba ceea. Am fost dentist, m-am măritat şi am născut. Chiar, cineva m-a felicitat pentru toate astea, de parcă eram la întâlnirea de 10 ani de la absolvirea facultăţii sau ceva 🙂 – nu mai ştiu dacă era Claudia sau Corina, deşi, la cum arată fetele astea, zici că parcă nici liceul nu l-au terminat 😛 .

M-am machiat pentru a treia oară de când sunt mămică. Nu ca să impresionez, ci ca să ascund cearcănele ale căror cauza nu am identificat-o încă. (Fiu-meu doarme şi până la amiaz, aţi văzut cât e de liniştit. Şi că apreciază o companie bună ;=) Cât doamnele vorbeau, el fie se juca afară cu tată-sau, fie mânca la mine-n braţe, unde-i mai şopteam din când în când că îl iubesc şi îi mulţumesc pentru răbdare.)

Despre ce a fost acest brunch pentru blogosferă sper să vorbim mult şi cu folos când va veni momentul. Deocamdată, vreau să vă spun că m-am bucurat să revăd nişte oameni, pe Corina MS, Claudia Tocilă, Ioana -prinţesa urbană, Bogdana Dobre, Sabina Cornovac, Raluca Hagiu, Oana Bulexa, Sorina Topceanu Daescu.

Am povestit de-ale bebeluşiei cu Sofia Frunză şi băieţelul ei. M-am bucurat să îi cunosc pe amândoi, poate facem un playdate în curând 🙂

Le-am cunoscut pe Mihaela Vasilescu şi pe Ana Maria Mitruş (meseriadeparinte.ro), mi-au plăcut  Raluca (ralucălătoreşte.ro -intuiţia mea zice că merită urmărită fata asta, pregăteşte ceva big time) şi Liana Pop (aveţişiperoz.ro  – să urmăriţi hashtag-ul ‪#‎BelsugLaPretRedus‬ , e vorba despre haine de designeri, pe care ea le găseşte la preţ redus, fie în outlet-uri, fie în magazine second hand. Eu am descoperit-o în noaptea de dinainte de brunch şi cred că asta a contribuit un pic la cearcănele de mai sus).

A, şi să vedeţi! O altă Mirună era acolo, fotograf de la The Bucharests. Mi-a zis că numele ăsta al nostru e aşa un fel de obligaţie de a face o treabă grozavă în viaţă (dada, no pressure). Eu îl am pe Tudor, deşi nu ştiu cât merit am la grozăvia asta. În rest, încă aştept. 🙂

Măi, fetelor, voi habar nu aveţi ce frumoase şi proaspete sunteţi, pentru mine a fost ca o gură de aer curat întâlnirea asta. Nu ştiu dacă o să salvăm noi lumea, dar să ne mai întâlnim să plănuim! 😉

p.s. Ar fi frumos de mulţumit şi localului care ne-a răbdat poveştile interminabile, Gram Bistro. Mâncare excelentă şi personal taaare prietenos. I-a plăcut şi soţului, cică mai mergem.

p.p.s. Nu am menţionat în articol pe toată lumea prezentă, fiindcă nu cunoşteam şi nu vreau să greşesc. Am pus link-uri că aşa se făcea “pe vremuri” 😉

Abia aştept data viitoare!

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Ţîţa nu-i suzetă?

Articolul următor

10 motive de A NU ALĂPTA ÎN PUBLIC

3 Comentarii

  1. Ar fi fost tare interesant sa vad iar blogosfera adunata (macar o parte din cea feminina), keep rocking girls!

  2. sunteti toate belle si rapitoare! Moaaama, cica mamici :))), daca ziceati ca sunteti studente, credeam!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.132 s