2 invitaţii la GPeC, de la mine pentru tine

Fiindcă sunt partener al evenimentului GPeC, am primit 2 invitaţii. Şi nu că mă ţin preţioasă, dar chiar e foarte lung drumul pentru mine, plus, weekend-ul ăsta aştept un musafir de-acasă (avem întâlnire cu Rochia de mireasă), deci n-am cum mă prezenta.  Aşa că, am vorbit cu organizatorii să dăm invitaţiile pe blog, sub pretextul unui miniconcurs. Cu un mega-premiu!

Rugămintea e să fiţi siguri-siguri că vreţi şi că puteţi merge. E vorba de 26-27-28 mai, în Bucureşti. Preţul unui bilet e de 157 euro, deci e treabă serioasă, nu glumă.

 Cine vrea invitaţiile să-mi povestească despre cea mai trăznită chestie pe care şi-a comandat-o de pe net. Şi de ce. Şi cum a fost, dacă ar recomanda unui prieten 🙂 V-aş spune şi eu ce-am comandat la un moment dat, doar fiindcă-mi era cumva să cumpăr “de pe centru”. Dar mă abţin, doar nu eu particip la concurs!

shutterstock_192210368

 

Aveţi timp până miercuri, la prânz (ora 15.00), după care aleg câştigătorii şi vă comunic.

 Inscrierile la cea de a 9-a editie anuala a Competitiei Magazinelor Online GPeC (Gala Premiilor eCommerce) se incheie vineri, 23 Mai 2014, la ora 23:59.

Potrivit organizatorilor, brand-uri cunoscute pe segmentele lor de piata s-au inscris pana in acest moment la GPeC: Mobexpert, Ecco Shoes, IL PASSO, Office Shoes, Paravion, Tripsta, Vel Travel, FloriDeLux, Magnolia, Floria etc.Competitia GPeC ofera magazinelor online participante sansa de a obtine o evaluare profesionista a afacerii lor, facuta de unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce din Romania– membrii in juriul competitiei.

 credit foto: Shutterstock

Articolul anterior

Ultimele 3 zile de înscrieri la GPeC Summit

Articolul următor

Periuţa de dinţi electrică- obligatorie. 2 motive mari şi late.

4 Comentarii

  1. Bună Miruna, nu te-am mai vizitat demult, mea culpa. Am văzut aseară concursul tău şi m-am gândit la ce aş putea să scriu. Nu am chestii trăsnite cumpărate de pe net, singura ce s-ar apropia cât de cât, a fost ultima cumpărătură, trăsnită doar din punctul de vedere al preţului şi a circumstanţelor în care a fost făcută. Cu două săptămâni în urmă a fost ziua fiului nostru, Mihnea şi începusem să ne gândim la petrecerea ce va urma, de vreo două luni. După ce băiatul a făcut liste şi listuţe de invitaţi, pe care le tot completa continuu, într-una din zile după o incursiune în inepuizabilul Internet îi vine o altă idee. Vine la noi şi ne propune ca în locul petrecerii ce ştie el că nu costă puţin, ce-ar fi dacă i-am cumpăra un trenuleţ sau două, cu şine şi alte accesorii. Uimitoare o asemenea propunere venită de la un băiat ce împlinea 10 ani, ceea ce mi-a demonstrat de fapt, că îşi dorea foarte mult acele trenuleţe. Nu era vreo noutate în asta, căci trenuleţele au fost mereu jucăriile preferate şi a avut nenumărate. De data aceasta, diferenţa venea însă de la preţ, întrucât îşi alesese ceva ce costa în total doar vreo nouă milioane de lei. Foarte mult pentru nişte jucării, până şi el a realizat acest lucru. Însă o dată împlineşte copilul 10 ani, iar în ultimii ani nici nu îi mai putusem serba ziua de naştere, din motive financiare. Având în vedere cât de mult îşi dorea şi sacrificiul pe care singur şi-l impusese, am fost de acord. Nici măcar nu a vrut să mă lase să caut aceleaşi trenuleţe pe alt site, dorind să le ia doar de pe trenuleţeelectrice.ro, prima poziţie din GOOGLE, la căutarea respectivă. Am respectat-o şi pe aceasta şi chiar de ziua lui a sosit coletul mult aşteptat. Totul a fost în regulă, sunt jucării de mare calitate, făcute în Germania şi probabil vor rezista ani buni, ceea ce mi-a picat bine, sperând că de această dată va avea trenuleţe ce vor rezista. Bineînţeles că nu ne-a lăsat sufletul să nu marcăm deloc ziua de naştere, astfel încât tot am invitat câţeva persoane, dar acasă, restrâns. Dar băiatul are cadoul pe care şi l-a dorit, ceea ce a însemnat foarte mult pentru el.

  2. Ce poveste frumoasă!!! Felicitări, ai un băiat bine orientat şi care ştie ce vrea!
    Din punctul meu de vedere, invitaţiile sunt ale tale! Vorbesc cu organizatorii şi te ţin la curent.

  3. Am primit răspuns, confirm cele spuse mai sus. Felicitări 🙂 Revin pe email cu detaliile.

  4. Miruna, sunt extrem de fericită, îţi mulţumesc din tot sufletul!!!!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.178 s