La plajă, la sfârșit de noiembrie

De la câteva grade peste 20, doar cât să nu-i transpire omului mustața, din spatele unui espresso lung, pe o terasă de la malul mării, vă scriu cât să vă spun că-i bine, dar tare bine mai e să te bucuri de soare când tot restul lumii se pregătește de Crăciun. În câtva ore ne urcăm în cel mai mare avion din lume, care ne va transporta direct înapoi la realitate, cu escală prin Paris.

Ieri, atâta am stat în apă, că mi s-au încrețit buricele degetelor ca atunci când eram mică. Mai știți? Din geantă, mi se vede înghesuită geaca de fâș, care în momentul ăsta mi se pare cea mai stupidă invenție. Normal, în nici 24 de ore o să mă răzgândesc urgent. E profund ciudat și tulburător să vezi cum se schimbă vremuri și temperaturi, stări de spirit și odihneli necafelite. Cum îți cumperi lipsa de griji în câteva zile departe de toate și cum le culegi înapoi-pachet, de parcă nici n-ai fi plecat vreodată.

Am fost Încă sunt pe malul Mării Caraibilor, în Cancunul cel tânăr și deloc umbrit.
A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe și nu vă imaginați doar stat cu burta la soare și bălăcit leneș, că după prima zi, noi ne-am plictisit ori doi. După care-a început distracția. Și vă povestesc într-un alt articol câte poți face, cât e de orientat spre turism și aventură Mexicul ăsta aici și cât de bine te poți simți chiar și ca blondă care nu bea tequilla!

 

IMG_4813 (640x478)

 

Pentru prima oară, după nu mai știu cât, m-a luat un dor de scris, dar un dor din ăla, de zici că eu aș putea salva lumea amețind niște cuvinte pe un ecran. Iar între noi fie vorba, au fost momente când (mi-)am salvat lumea doar în cuvintele mele. Așa să știe toți cei care se uită și râd fără să-nțeleagă cum alții se bucură pe niște taste. Fără tequilla.

Articolul anterior

Statul la soare și inconștiența celor din jur

Articolul următor

Reminder de iubire

9 Comentarii

 1. Mada

  ce bucurie 🙂 simt pozele, calatoria si visarea. si abia te astept. pe tine si augustul.

 2. Ce dor mi-ai facut de concediul meu! Cald, soare, leneveala, si ne-am intors la 10 grade, mare soc!

 3. distractie placuta in continuare! suna a vacanta de vis!

 4. Distractie placuta, blondo! Sa prinzi oleaca de soare si pentru cei din Romania care se lupta cu temperaturi scazute si frigul unei ierni timpurii.

 5. Distractia maxima! Am fost in Mexic in 2007. E de vis.

 6. Invidie x2 🙂 Am o mare, mare problema cu frigul si cu iarna. Si solutia nu cred ca este un concediu mai mic sau mai mare in Tarile Calde, ci o mutare permanenta. 😀

 7. hmmmm… si noi am fost in luna de miere acolo, a fost divin! 14 zile de leneveala in playa del carmen, cea mai frumoasa vacanta de pana acum! ne-am intors in germania, pentru inca niste zile de plimbat prin berlin… la -5 grade, de la 30… a fost putin… socant 🙂
  zona caraibelor e de vis. m-as intoarce oricand intr-o vacanta acolo…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.163 s