Preţul lucrurilor în viaţă

Genţile. Slăbiciunea mea hrănită cu multă înţelegere de mama. Au marele avantaj că le poţi purta indiferent de cât îţi creşte măsura la pantaloni. Deci calitatea asta -longevitatea- e practic imbatabilă în faţa oricui, deşi poate pantofii mai vin puternic din urmă. Nici butuceii nu-s sensibili-extensibili la plus-minus 5 kile. 

Mie o geantă frumoasă-mi aprinde parcă lumina înăuntru, îmi face poftă de tocuri şi de umeri drepţi, de muzică bună şi cafea fără zahăr. Când eram mică, geanta mi se părea cea mai stupidă invenţie, nici nu îmi imaginam vreodată că m-aş apuca să car o chestie după mine peste tot şi că-mi va face atâta plăcere!

Hotelurile. Altă poveste. Dorm şi la prici dacă e nevoie, înghesuiala nu mă deranjează, dacă-i compania plăcută, dar condiţia e să curgă apă caldă şi să ne spălăm pe dinţi. DAR. Cu vârsta şi câteva întâmplări frumoase în care habar n-am cum m-am nimerit, am început să apreciez stelele unui hotel. Şi serviciile bune. Şi-mi place de nu mai pot, atât de mult, încât am început să trasnform aprecierea-n realitate.

Abia aştept halatele pufoase, pernele de toate felurile, paharele impecabile şi săpunurile parfumate. Nu că n-aş avea săpun şi-acasă! Iar micul dejun de la hotel e partea mea preferată, deşi uneori se complică trezirea şi-l ratez. Douăjde minute de somn vor avea întotdeauna prioritate în faţa omletei aburinde. Mai ales că somnul nu te-ntreabă, ci te prinde.

Rochiile. De mireasă. De fapt, ROCHI-A.

Ştiu, v-am înnebunit. Eu de 2 nopţi nu mai dorm de gânduri. Cât să fie ca să nu fie prea nesimţit de scumpă, dar nici ruşinos de ieftină. Şi zic ruşinos, fiindcă am văzut şi pe net şi pe viu nişte ţoale care-şi spuneau rochii şi pe care probabil şi noi, la lucru manual într-a 6a le-am fi cusut mai bine. Şi zic nesimţit de scumpe, fiindcă am văzut nişte altele, care făceau cât câteva salarii de-ale mele, promit. Nu ştiu dumneavoastră cât câştigaţi, dar eu nu cred că sunt în target. De fapt, asta-i problema. În ce target te poziţionezi?

Şi ca să încheiem povestea simpatic, aflaţi c-am bătut Londra exclusiv prin magazine, într-o sâmbătă superbă, cu soare şi cer senin. Mama pe tocuri, ca o doamnă, dar… febra musculară o am eu, de mâine o să stau în mâini. A, ea e bine-merci, n-o doare nimic. Decât capul de gândurile mele.

IMG_4580

A fost un weekend minunat! Şi mai mergem, chiar dacă eu doar o dată mă mărit 😉

Articolul anterior

De la noul job, fara diacritice

Articolul următor

Factorul circ în alegerea rochiei de mireasă

 1. Cautarea rochiei de mireasa este o adevarata provocare, proba de rabdare, dar merita! :-*
  Eu cand mi-am ales rochia de mireasa, am avut stabilit un buget cat de cat flexibil, dar nu am vrut sa exagerez si sa aloc 2-3000 euro pentru o rochie. Mie mi-a placut tare mult modelul si imi statea bine, iar pretul s-a incadrat in bugetul propus.

  0
 2. Rochia de mireasa, este placerea maxima a gemeilor pentru unul din cele mai importante evenimente din viata, dar pe de alta parte unul dintre cele mai mare cosmare ale barbatilor…

  0
 3. Un lucru iti spun sigur, atunci cand o sa o vezi, vei stii sigur ca aceea este 😉 Nu-ti cumpara o rochie care nu te “striga”

  0
 4. Bine ca a fost vreme frumoasa si nu a plouat. Eu zic ca rochia te va alege pe tine si atunci cu siguranta vei stii ca ea este.

  0
 5. A fost una, la care mama a început să plângă. Când mi-a pus şi voalul pe cap, a fost gata, avem un câştigător!!! Când am aflat preţul, ne-am mai gândit o dată… 😀

  0
 6. Stelele unui hotel sunt uneori triste. Am inceput sa tin prezentari la conferinte de programare. Asta inseamna ca am inceput sa ma plimb prin lume pe banii altora. Si sa stau in hoteluri pe banii altora.

  Mai inseamna ca am ocazia sa vad la ochi oameni pe care imi doream sa-i intalnesc de mult. La unii tin mult si mi-e aiurea sa stiu ca ar fi vrut sa stea la acelasi hotel, dar nu-si pot permite…

  0
 7. Bafta la gasit rochia ta de vis…

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.407 s