Un film de râsu’ lumii!!! Pe bune.

were-the-millers-780688l

Dacă vreţi o comedie bună, dar bună de tot, mergeţi de vedeţi “Noi suntem familia Miller“. Am râs cu lacrimi la filmul ăsta, cu

dureri de burtă, cu toată sala, ba încă mai râdem şi astăzi doar amintindu-ne faze şi replici din film. Colegul meu Roberto s-a dus de 2 ori să vadă filmul. Iar noi luăm în considerare şi în serios să facem acelaşi lucru.

Povestea în sine e banală, e vorba despre un traficant de droguri oaercare, trimis în Mexic să fure o cantitate impresionantă de iarbă. Peripeţiile de pe drum implică un geek roşcovan tipic, o puştoaică rebelă şi o Jennifer Aniston super-hot. Nu e povestea fabuloasă, ci felul în care e spusă povestea.

Vă zic, am râs de numa’.

sursa foto

Articolul anterior

Împreunarea pe contul de facebook

Articolul următor

„S-a sunat de intrare”

9 Comentarii

 1. Chiar bine pica recomandarea, nu stiu daca la noi in Finlanda e in cinema, o sa arunc un ochi pe program, dar suna bine!

 2. Roscovanul a fost mortal! Faine tare pana si bloopers-urile de la final :))

 3. mo

  ugh, eu am iesit sa cumpar inca un popcorn dupa 30secunde de trailer :/ yuk

 4. Michaela, fii cu ochii-n patru.

  Mădălina, I know wha’ ur sayin’! 😉

  mo, trailerul n-are treabă, ai văzut filmul sau nu?

 5. sunt fana comedii in care joaca Jennier Aniston, care in principui sunt comedii romantice

 6. Alina, asta e mai mult comedie decat romantica

 7. Nu mi s-a parut asa grozava, cam previzibila si plictisitor lungita.

 8. Hey, blondy! Bine te-am gasit! Primul meu posting pe blogul tau. Voi urmari acest film DOAR pentru ca il recomanzi. Altfel, ratingul criticii e sub 5 din 10, iar eu mi-am facut un obicei din a evita filme cu rating sub 7. Totusi, avand in vedere ca si eu abordez comic subiectele pe blogul meu, am sa vad aceasta comedie. Si e posibil sa revin cu un review, desi intuiesc ca nu voi fi extrem de laudativ. Probabil trebuie sa ai o anumita stare, asa cum ai scris intr-un comment. Oricum, comediile din ultimii ani au uneori faze memorabile, originale, dar foarte rar sunt hazoase cap-coada. Cele mai multe se pierd dupa prima treime… Bye-bye now.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.213 s