Împreunarea pe contul de facebook

Profil: Andrei şi Andreea, cu eventual numele lui de familie. Ionuţ şi Andreea Popescu, Andrei şi Ioana Ionescu, ştiţi ce vreau să zic.

549148_382158848537585_243041711_n

Ar trebui să emit o părere dacă tot m-am apucat de scris ARTICOL pe subiect, dar mă gândesc la cei câţiva prieteni buni care au astfel de conturi şi la ce oare i-a mânat, să zic aşa, să-şi împreuneze soarta în faţa primăriei – înţeleg, iubirea. Dar în faţa lui Zuckerberg? Ori o fi în faţa tuturor pipiţelor care cred că verighetele se fură şi soţii se iau gata făcuţi, ori în faţa tuturor papagililor virtuali care tastează pe facebook mai frumos decât nu şoptesc alţii care-s obosiţi, trăiască domnul Caragiale. Comic de situaţie şi ironia sorţii.

1337184955194_6287220

 

Nu ştiu dacă mi se pare o idee rea, la fel cum nu ştiu dacă mi se pare o idee rea să-ţi intercunoşti (dacă există asemenea cuvânt, că obiceiul -sunt precisă) parolele la mail, la facebook sau la blog. Şi dacă stau să mă gândesc că mie-mi ştiu Hoinaru şi Alex Negrea mai bine parolele decât iubitul, începe să pară dubios.

A, şi nu. N-o să-mi fac cont de facebook comun. Nici acum, nici niciodată. Şi nici măcar cu Alecşii de mai sus. 😉

sursa foto

Articolul anterior

Vina este gata împărţită, serviţi concluziile

Articolul următor

Un film de râsu’ lumii!!! Pe bune.

10 Comentarii

 1. Fabiola

  Yah, u’re right! That sucks. Nu suport chestia aia. Ok , avem prieteni comuni dar nu ne-am nascut la aceeasi data, nu avem exact aeleasi hobbyuri si asamai departe. Nu stiu de unde a venit ideea asta atat de penibila. Ar trebuii sa fie interzisa cheatia asta. Nu stii cand iti da un coment ceva cum sa raspunzi, pt ca raspunsul depinde de increderea pe care o ai cu persoana. In fine, daca asta i face fericiti,treaba lor. Dar cred ca pima cauza a despartirilor e lipsa “eului” pana te plictisesti de prea mult “noi” si vrei “doar eu” cand ar putea fii o armonie intre “eu”-“noi”si poate ar exista mai putineesecuri in relatii.

 2. mo

  what the whaaat?! habar n-aveam ca exista asa ceva… O.O

 3. ohooo, mo. You lucky one!

 4. Mie nu mi se pare normal, fiecare cu … contul lui, parolele lui. Sunt multe lucruri la cupluri pe care nu le inteleg, asta e FB-ul e pe lista.

 5. WTF..Asa de rau s-a ajuns?
  Habar nu aveam…

 6. Haha! Eu una am o problema cu acele conturi. Ma intreb intotdeauna cine e cel care imi scrie un comentariu sau imi da un mail sau da un like. Ca ma indoiesc ca stau impreuna la calculator si tasteaza la unison, ca la pian la 4 maini. Si mai tare e cand un cont din asta are ca poza de profil copilul familiei :)) Oricum, daca oamenilor le place ideea de a avea conturi comune, parole comune si alte minunatii de genul, este treaba lor, desi ceva imi spune ca unul dintre cei doi titulari ai contului nu este in totalitate fericit si impacat cu situatia.

  • Dana, mie ceva îmi spune că celălalt titular al contului este în totalitate fericit şi foarte împăcat cu situaţia!

   Andreea, tu aveai email în generală??? 😀

   ELa, glumeşti, nu?! Great minds think alike! Deja am scris articolul!

 7. Eu stiam odata,in studentie,un cuplu,mergeau si la baie impreuna! Sau altfel spus,n-aveau niciun fel de jena de ce faceau acolo fiecare si impreuna 😀

 8. maddy

  am cativa prieteni asa in lista si explicatia e ca nu le pasa. ei folosesc contul pentru a tine legatura cu rude si prieteni comuni si atat, eventual un joc.
  nu toata lumea da atata importanta fenomenului facebook incat sa se streseze de tot felul de reguli imaginare impuse.

 9. Vlad Delia

  Cred ca am uitat scopul Facebookului…este pt mantenanta relatiilor, pt socializare. Daca ai nevoie de un cont separat sa iti mentii relatia cu cea mai intima pers din viața ta, atunci cand locuiți impreuna..e grav. Culmea, stii sa faci un selfie dar nu stii sa iti setezi facebookul pe grupuri? Se pot face 2 grupuri. El si ea. Mai mult se pot selecta persoane sa faca parte din ambele grupuri (prieteno comuni). Ai la indemana mura in gura, toatw facilitatile, doar trebuie sa cauti.

  Daca a avea cont comun pe facebook pt voi e un semn de probleme in fidelitate, sau de restrictionare a libertatii, inseamna ca ati cam uitat ceea ce inseamna viata sociala reala, lasati-o mai moale cu viata sociala virtuala..

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.245 s