Nu v-am pus eu calul în carne!

Tot nu mi-am cumpărat teveu, tot nu urmăresc cu sfinţenie ştirile pe net, dar cumva se întâmplă de fiecare dată să aflu tot ce se întâmplă. Prima sursă de informare sunt pacienţii. Starea vremii e pe primul loc, ce fac Will şi Kate urmează, apoi Katie Perry (aveam o fană printre pacienţi). Unii mă întreabă şi de pastă de dinţi.

De când cu scandalul exportului de cal, discuţiile cu pacienţii s-au dezvoltat direct proporţional cu breaking news-urile, să zic aşa. Eu ascult muzică clasică la cabinet, deci cât mai puţină poluare, să ne-nţelegem. Dar n-ai cum, domn’e, n-ai cum să-i faci să tacă! Nici măcar când îi ţii cu gura căscată. Ştiţi dumneavoastră, ca la dentist…

Exagerez. Nimeni dintre colegii mei n-a zis nimic de caii făcuţi vaci şi pachet pentru străinătate. Dintre pacienţi, mult mai puţini decât mă plâng eu. Însă unul mi-a zis ieri parcă arătând cu degetul că toooţi cei implicaţi în scandalul cu carnea de cal vor fi pedepsiţi. De parcă maică-mea ar avea fermă de armăsari. I-am zis că nu mă interesează, că nu i-am pus eu calul în carne. Şi c-ar fi mai bine să se facă toţi vegetarieni. Măcar buruienile-s la fel.

foto 1, 2

Articolul anterior

Poveşti cu pacienţi, de la ei citire

Articolul următor

Cum mi-am petrecut Valentine’s Day

8 Comentarii

 1. mo

  problema e mai mare si mai grava, incepand cu coincidenta cu posterele anti-imigrare si sfarsind cu zecile de ferme inchise si boicotate cand se speriau toti de gripa porcina etc. am zis si am sa extrapolez odata cand am timp… in hambugeri si lasagna e mai multa carne de tap ispasitor decat de cal… fie el si romanesc. de asemenea – cal is yum. cine mananca carne, mai ales procesata, congelata, rotunda sau patrata n-are nihiiiciiiun drept sa fie oripilat ca o fi mancar cal…. sau tap.

 2. double like pentru asta.

  Cum se traduce “ţap ispăşitor” ca să păstrăm ţapul??? :)))

 3. mo

  scapegoat 😀

 4. Foarte buna replica asta, si pacientii astia sunt foarte atenti la ce se intampla in lume dar la dintii lor din gura ba! 🙂

 5. Cum zicea Moise Guran ar trebui ministerul să se ocupe de asta, să facă investigații dacă într-adevăr din România este carnea cu probleme, și dacă nu, să ceară despăgubiri! Prea mult se aruncă noroi în noi chiar și când suntem nevinovați!

 6. morbo

  daca cei care i-au pus eticheta de vaca sunt din alta tara, nu conteaza (la modu’ negativ) ca e din romania carnea.

 7. adriana

  Da,ma,de parca la ei e totul perfect.Ca in final, cred ca la ei e buba.

 8. adriana

  Si sa nu uitam ca prin 1990 de la ei a pornit criza vacii nebune,sa nu mai faca pe sfintii

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 145 queries in 0.245 s