Hi5-ul tău ce mai face?

După ce-am văzut pe facebook nişte poze tulburătoare de-ale unei bune prietene blonde (tulburătoare fiindcă nu era blondă în pozele alea, iar ea e una dintre cele care gândesc şi cu care mă mândresc la toţi.), m-a apucat curiozitatea şi-am intrat în contul meu de Hi5. (Parola nimerită din prima!)

A fost ca şi când am deschis un dulap cu haine demult nepurtate. Care duc  nişte istorii şi nişte senzaţii, pe care nu le poţi descrie. Aşa cum zice mama, că de asta-s bune pozele, să retrăieşti nişte bucurii. Să-ţi aminteşti de nişte prieteni. Să te întrebi oare cum ai putut lăsa atâta timp să treacă. Şi oare de ce n-ai mai purtat pantalonii ăia maro.

Vă recomand, reactivaţi contul măcar cât să intraţi o dată şi să revedeţi nişte poze şi comentariile la ele.

 

Articolul anterior

Multi tigani la voi in tara?

Articolul următor

Umor englezesc

9 Comentarii

 1. Madalina V.

  Eu nu mai am nici un comentariu la pozele alea de pe Hi5. Ce mi s-a parut mai amuzant a fost ca te poti loga cu contul de Facebook :))

 2. O fi ceva în neregulă cu mine dacă mi-am făcut cont doar ca să văd un alt cont şi atât?
  Nici nu cred că l-am făcut cu numele meu, deci poze… nema.

  • LOL, de parcă ai fi singura! :)) Doar că exista la un moment dat opţiunea să vezi profilul cuiva, dar el să nu vadă că l-ai vizitat…ceva de genul. Iar atunci când cineva te plăcea şi-ţi vizita profilul fără să fie “pe invisible” era mai ceva decât o delcaraţie! :))

   hehe, bine că ne-a trecut.

 3. BabyBlonde, ma bucur sa stiu ca indirect ti-am fost de folos <# si, sa-ti zic un secret: m-ai luat!:)) eu a trebuit sa dau password recovery:P

  Mare dreptate ai vis-a-vis de feeling-urile trezite:)..

  Si daca in pozele de mai sus la prima am dubii daca ai facut-o la Webstock sau nu, la a doua imi amintesc precis ca e facuta la bunici:)..

  Te pup cu mare mare DOR si DRAG, scumpa blonda! <3

 4. Hmmm, da ! Stiam eu de ce nu mi-am facut HI5 :)). Ideea ta oricum e foarte interesanta pentru ca privesti retrospectiv asupra unor lucruri si vezi o dubla(poate chiar multipla perspectiva). Eu mai fac asa cu postarile de acum 2-3 ani de pe blog. E chiar revelator…

 5. pfff, cred ca e dezactivat demult. dar m-ai facut curioasa sa verific si eu.
  parca se putea reactiva contul, asa-i?

 6. Hi5? Amintiri din copilarie… Si da, foarte amuzant e faptul ca multa lume nu si-a inchis contul si a lasat pozele acolo. Motiv sa rad pentru inca un secol.

 7. Hehe, pacat ca nu imi mai amintesc parola..

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.170 s