Impactul blondelor în culturi diferite

Acesta nu este un articol documentat. Acesta este un articol experimentat de una bucată blondă la rădăcină de aproape 4 ani.

Mda, sunt absolut dezamăgită de efectul pletelor blonde în ţara asta fără soare. În afară de faptul că toată lumea crede că-s din Suedia (încep să cred că e cea mai îndepărtată ţară cunoscută de localnici…), nu prea-i văd impresionaţi de străduinţa oxigenării mele evidente. Adică, aici sunt atât de mulţi spălăciţi ( există o sursă de roşcat, taman cât să strice restul rufelor), că nu e lucru ieşit din comun.

În România, în schimb, e altceva, domnule. Demnitatea unei blonde. Onoarea de a fi în preajma ei. Bucuria de a o însoţi la cafea. Sau de a o privi şi atât. În România, e suficient să fii blondă, ca să fii fluierată pe stradă. În Anglia, se fluieră după brunete. Păi spuneţi şi dumneavoastră, treabă-i asta?! Mai emigrez o dată. Într-o ţară, unde să fiu şi eu apreciată.

distribuţia blonzilor în Europa

p.s. Acesta nu este un articol. :p

sursa plus alte hărţi neconvenţionale ale Europei

Articolul anterior

Cum e la cabinet

Articolul următor

Liste cu oameni şi Monica

18 Comentarii

 1. hehe, blondo, i’m feeling ya :)) dar invers!

  eram odata demult cu o gasca de nemti inalti si blonzi intr-o tara departe unde populatia se bucura de melanina in concentratii mult mai mari decat la noi.

  si oriunde ne opream, lumea se oprea cu noi si face poze nemtilor… cu ei, cu ei in brate, fara ei, cu ei in grup… iar pe mine nu ma intreba nimeni. pentru ca acolo sunt toti mici si bruneti…

  pana la un moment dat un tip ma vede stand asa pe trotuar si mancand plictista un fruct autohton, asteptand ca fetele in sari sa termine cu pozatul de blonzi. si vine catre mine si zice “little girl! you want picture too? i take picture of you!” si scoate mobilu’ si imi face poza.

  asa de trist a fost momentul incat pana si domnulului bengal i s-a facut mila de mine.

  0
 2. mi-ai adus zâmbetul pe buze 🙂

  0
 3. nu știu cine a numărat blondele din Moldova, dar a ratat multe dacă susține că sunt sub 10%

  0
 4. Valeriu

  Cu atât mai bine, te ajută să blend in cu băștinașii. Cine vede și nu știe zice că așa trebuie să fie. Oricum, nu-ți face griji, blondul lor o fi original da e spalacit și de slabă calitate. 😀 Și apoi știi tu, o blondă deșteaptă nu-i musai să fie blondă. :))

  0
 5. Foarte tare :)). You just made my morning :). O saptamana frumoasa iti doresc 🙂

  0
 6. :)) trebuia sa te duci in Turcia sau Africa :)))

  0
 7. Gata, ma mult in Anglia! :))

  0
 8. Ohoo cat am putut sa rad :)) trebuie sa ma mai mut si eu de aici :))

  0
 9. Concluzie: dupa recenta mea isprava de pus-vopsea-blonda-n-cap, trebuie sa tai Anglia de pe lista posibilelor tari de emigrat :))

  Bun, bun, o sa zambesc toooata ziua cu post.ul tau 🙂

  0
 10. boby

  Din acest post am retinut ideea de dor de tara, de prieteni , de statutul mica “vedeta”si de placerea de a fi remarcata pentru ceea ce esti.Iti este dor de caldura romaneasca, chiar daca in aceste zile pirleste de te topeste.

  0
 11. Ce atata tam tam cu blondele ma uitam si acum la un show pacatos cu partidul blondelor contra partidul brunetelor care fac mai mult bine pentru tara . facem tam tam cu blonde si brunete dar tara e oricum de cacao
  nu mai stiu cum era aia cu tara care arde si baba care se piaptana

  0
 12. Roua, bun venit în clubul blondelor care gândesc! 🙂

  0
 13. Sarut mana, zic. Marturisesc, ravneam de ani buni la ceva auriu in parul meu :d

  0
 14. Socrates

  Băi, dar moldovenii nu sunt blonzi? Eu știu o grămadă de tipe blonde/șatene cu ochii albaștri sau verzi + tenul deschis.

  Fetelor, nu vă mai vopsiți, bărbații inteligenți apreciază frumusețea naturală. 😀

  0
 15. Socrates, barbatii inteligenti apreciaza. 🙂

  0
 16. morbo

  eh, uite acolo, langa tine, in anglesey, cica ar fi lumea bruneta ca-n dobrogea. zice harta.

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 161 queries in 0.314 s