Bontonus de 1 iunie!

Mai ştiţi cum mai demult căutam editori pentru un nou proiect online? Eah, iată că astăzi acest proiect vede şi lumina online-ului.

La fel cum să NU fumezi e cool, salatele verzi sunt în trend, iar jogging-ul e sexy, bontonus.ro îşi propune să facă din sănătate un stil. Nu vrem să vă convingem de nimic, ci vă vrem pe cei gata convinşi acolo, într-un singur loc, să punem împreună paie pe focul care suflă viaţă în noi. Nici o vârstă nu e prea fragedă ca să ne permitem “datorii” faţă de trupul şi sufletul nostru. Însă nu doresc nimănui să ajungă să spună “dacă aş fi ştiut că trăiesc atâta, aş fi avut mai multă grijă de mine.”

Ne învârtim în jurul celor 3 piloni: frumuseţe & nutriţie, mişcare şi gânduri, toate pe fundaţia unei vieţi bio. Ştiu că nu putem fi fără păcat când vine vorba de aditivi, conservanţi şi E-uri, dar e dovadă de maturitate grozavă să acţionăm cu responsabilitate la fiecare pufulete morcov cumpărat.

Eu am un avion de prins, deci sunt pe repede-nainte. Iubitul mă aşteaptă necăsătorit în prag. La fel şi bagajele mele, cele nefăcute. Dar vă invit să citiţi interviul pe care i l-am luat Oliviei Steer, să răsfoiţi site-ul şi să-mi spuneţi ce puteam face mai bine. Că încă nu-i târziu 😉

Bontonus şi la Paris cu mine!

Articolul anterior

Nu vă jucaţi cu aluniţele

Articolul următor

merci beaucoup, Paris!

6 Comentarii

 1. I

  Am o observatie mai degraba despre site-ul Oliviei Steer. Si anume ca grafica din header e cam copiat/plagiat (vezi http://www.threadless.com/product/1586/RED/), si cred ca in plus a si platit bani buni ca sa i se livreze design-ul, si nu de alta, dar e penibil!
  Si daca tot i-ai luat un interviu, poate ii faci si o fapta buna si o pui la curent. Ca, nah!…
  🙂

 2. Merci pentru informaţie 🙂 o să-i comunic negreşit. Dar de ce nu îi scrii chiar tu?

 3. Madalina

  tocmai m-am uitat la site si e deja salvat in my fav. foarte faina ideea! felicitari 🙂 si amusez-vous bien 😉

 4. Mult succes cu acest proiect!

 5. Aaa, deci si tu esti in spatele site-ului proaspat lansat. 🙂 Am aflat de el ieri, pe un grup de facebook.
  Mi-a placut mult interviul cu Olivia, a fost primul subiect de pe site pe care l-am citit.

  Felicitari pentru proiect, ii doresc mult succes intregii echipe din spate, e o treaba excelenta de care avem cu totii mare nevoie!

 6. morbo

  uu, extremista mai e si olivia asta 🙂 probabil isi rezolva problemele cu o dieta sanatoasa mai putin drastica decat raw vegan. dar bravo ei, e cam rau pt psihic si fizic sa fii pofticios – fara sa te abtii macar.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.396 s