Mesaj de la Iubitul care NU se-nsoară

Lumea crede că despre mine-i vorba, mi-a spus astăzi întins pe canapeaua roşie, din cuibuşorul nostru de ilegalităţi. Şi într-un fel are dreptate, căci mi-au scris şi prietene cu care nu am mai vorbit demult, să mă întrebe dacă-s bine.

Postul trecut era despre cel mai iubit fost al meu. Şi nu e un post trist, nici unul despre ce-ar fi putut să fie. E pur şi simplu despre ce bine că n-a fost. Şi că acest el va fi mai fericit cu altă fată, mult mai fericit decât ar fi putut blonda asta procura.

Nu orice despărţire e tragică. Ba unele sunt cele mai bune lucruri care ni s-ar fi putut întâmpla. Atât nouă, cât şi copiilor noştri.

Cu timpul şi cu-n strop de-nţelepciune, durerile se transformă în binecuvântări.

Articolul anterior

Iubitul meu se însoară

Articolul următor

În Liverpool, ca-n Bucureşti

12 Comentarii

 1. Costin

  😉

 2. Costin

  Nu poti sa`ti dai seama cum ar fi fost viata ta alaturi de “acela”. Poti face anumite legaturi si iti da un plan, in mare. Si asta intamplandu`se in momente in care nu gandim ca acum, probabil, cu mai multa raspundere si o minte mai clara.
  Tu stii daca are dreptate.

 3. Ernest

  Se numeste studiu de impact. 🙂

 4. Costin, nu am de unde să ştiu, dar nici nu mi-am dorit măcar vreodată. Ştii cum e aia să iubeşti, dar să ştii că niciodată nu se va întâmpla treaba cu “fericiţi până la adânci bătrâneţi”? Nici nu mi-aş fi dorit atunci, nici acum-

  Ernest, o da, să vezi ce impact pe facebook!

 5. Daaa.. uneori e asa bine sa vezi ca nu este EL persoana care ar putea sa iti fie laturi pana la mersul in baston.

  Fii fericita si sanatoasa alaturi de cel drag, care te asteapta mereu…:)

 6. Iubitul meu de acum e cel care mi-a sucit minţile cel mai cel dintotdeauna, apoi mi-a cucerit inima şi o face câte puţin încă în fiecare zi. De mă întreb câtă inimă mai am de cucerit! Sau dacă el e adevărat ori e doar imaginaţia mea.

 7. Eu nici nu mi-am imaginat ca e vorba despre iubitul tau de acum… mi-a placut articolul la nebunie pentru ca am fost si eu pusa in situatia asta… iar tu ai spus atat de frumos…

 8. păi aşa am şi vrut să fie: subînţeles. 🙂

 9. Teo

  Aceste doua articole despre trecut mi-au adus aminte de un fundal sonor, zic eu, potrivit 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=TGwZ7MNtBFU&ob=av2e
  Frumos scris.

 10. Ionut

  Francezii au un proverb, care mie îmi place foarte mult, legat de despărțiri, și mi se pare potrivit în situația de față:
  “Partir, c’est mourir un peu.”

 11. Mie unu sincer…nu vreau sa deschid discutii aiurea dar dupa cata importanta dai acestui subiect…as credea ca inca simti ceva pentru el!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.173 s