Bucureştiul, capitala online-ului în mai

Pentru 3 zile, cât durează un mega eveniment al industriei online, Ro New Media.

  • În 16,17 şi 18 mai, în Bucureşti se va respira acelaşi aer cu creiere de la Facebook, Google, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro, Mediamind, Double Fusion, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media, Think Digital şi alţii. Eah, cum sună asta? Evident că nici inspiraţia, nici inteligenţa nu “se iau”, dar e totuşi un “microb” care se transmite la astfel de întâlniri. Iar succesul se învaţă. Întrebaţi-i pe ei.
  • Se mai dau şi premii, în cadrul galei IAB MIXX Awards, pentru cele mai bune campanii pe internet. Mă întreb, o fi cu ţol festiv, ca la Oscar?
  • Conferinţele şi workshop-urile vor avea loc în noul sediu al Bibliotecii Naţionale (cât mi-am dorit să prind şi eu aşa ceva!!!), iar în acelaşi timp şi loc se va întâmpla şi Ro New Media Expo, unde probabil se va arăta nişte tehnologie extraterestră. Deci ţineţi-vă bine!

Detalii despre program şi vorbitori, mai jos:

Mulţumesc pentru invitaţie, dar la acea vreme sper să mă ocup de alte industrii, şi anume cele mai palpabile… cu sonde, oglinzi şi turbine. Zic şi eu, că oricând prefer să-i aud pe unii mult mai isteţi decât mine făcându-mă să cred că “se poate”. Într-o zi, şi pentru blondele care gândesc…
Mergeţi şi spuneţi-mi cât v-aţi deşteptat.

Articolul anterior

Primul Windows Phone, îl cheamă Nokia

Articolul următor

Adevărul printre rânduri: Legea apei

4 Comentarii

  1. Foarte interesant. Pacat ca astfel de conferinta costa foarte mult. Pacat pentru mine, zic… ca nu-mi permit sa dau atatia bani. 😀

  2. Am citit si eu zilele trecute despre conferinta , banuiesc ca o sa fie destul de interesanta , dar sa vedem daca o sa reusim sa facem rost de bilete sau macar de invitatii:)

  3. aceeasi asteptare o am si eu, ca tine, sa aud cum s-au desteptat mintile si pareri de genul dupa conferinta 😀 mai ales ca vin brainiaci sa ii lumineze

  4. Am participat la RoNewMedia de acum 2 ani. Destul de interesant. locatia ok (fostul sofitel). Acum sigur merita sa mergi (atat pentru invitati cat si pentru a vedea probabil in premiera noul sediu al Bibliotecii Naţionale. Eu unul am sa merg.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 131 queries in 0.405 s