Doamnelor, poate vă interesează

Doi medici renumiţi din Turcia, specializaţi pe oncologie şi sănătatea femeii, vor susţine miercuri, în Bucureşti, o sesiune de consiliere medicală, dedicată pacientelor cu cancer ginecologic.

Deşi mi-aş dori ca acest subiect să vă ocolească la fel cum luna ocoleşte pământul, să nu vă intersectaţi niciodată cu el dincolo de bloguri, reviste sau filme artistice. Dar mi-aş dori să fiţi atât de înţelepte şi curajoase, încât să aveţi maturitatea de a vă informa şi de a vă îngirji. Ştiţi, iubirea pentru cei dragi nu se manifestă numai prin grija faţă de ei, ci şi faţă de voi însevă. Fiindcă prima condiţie e să fiţi lângă ei, în sănătate şi bucurie.

Întâlnirea nu e una între doctori (deşi toată lumea e invitată), ci e una între medic şi pacientă. Va avea loc la Hotelul Marriot (salon A), la ora 14. Cei doi medici (Fatih Güçer, M.D. Assoc. Prof. Obstetrică şi Ginecologie şi Necdet Üskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicină Internă şi Oncologie Medicală) vor vorbi despre cele mai noi descoperiri medicale, în special în privinţa tratamentului cancerului de col uterin şi vor spune poveşti fără sfârşit, ale pacientelor care au avut parte de continuări frumoase chiar şi după boli urâte. Cred că exemplele pozitive sunt cele de care avem cu adevărat nevoie! E singura parte din statistici care ar trebui să ne intereseze, de fapt.

Iar, la final, doamnele prezente în sală vor putea sta de vorbă personal şi privat cu domnii doctori, în cadrul unor discuţii individualizate.

Dacă vreţi să fiţi miercuri acolo sau ştiţi pe cineva căruia i-ar fi de folos consilierea aceasta, sunaţi astăzi sau mâine (între 10 şi 18) la 021.207.00.50, pentru a rezerva un loc. Participarea e gratuită, dar este obligatorie programarea telefonică în prealabil.

* Fatih Güçer şi Necdet Üskent sunt reprezentanţi ai Anadolu Medical Center, care furnizeaza expertiza de specialitate de cel mai inalt nivel şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie şi sănătatea femeii. Centrul a fost reacreditat recent (iulie 2011) de Societatea Europeană de Oncologie Medicală, ca o dovadă a excelenţei Centrului Oncologic. Din 2002, Anadolu Medical Center este afiliat al Johns Hopkins Medicine, una dintre cele mai prestigioase instituţii medicale ale lumii, cu peste 100 de ani de expertiza.

Sănătatea e starea de normalitate. Nu lăsaţi pe nimeni să vă spună altceva. Please RT.

foto

Articolul anterior

Mie încă îmi e dor de el

Articolul următor

De ce iubesc să fiu femeie

4 Comentarii

  1. boby

    pacat ca este asa departe. Am spus-o si o repet. In cazul cancerului preventia este cea mai buna
    “arma”.Am o cunostinta care a suportat de curind o operatie pe colul uterin si sunt surprinsa, placut, cit de bun si eficent este tratamentul aplicat.Totul se intimpla insa in spital particular, nu de stat.

  2. Boby, nu ştiu câtă legătură are cu spitalul particular/de stat din punct de vedere al tratamentului medical. Dar poate din punct de vedere al tratamentului social să fie o mare diferenţă unde plăteşti singur.

  3. boby

    In spitalul de oncologie de la Brasov, daca ajungi acolo ca si pacient , poti sa-ti faci testamentul. Conditiile de acolo iti grabesc sfirsitul. In noul spital particular conditiile sunt exceptionale, esti tratat omeneste, iar SPERANTA de vindecare pluteste in aer tot timpul.

  4. Foarte buna initiativa. Bravo!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.536 s