Cea mai stupidă întrebare e cea pe care n-o pui

E oarecum ruşinos ce fac; sper că Lavinia, fosta mea colegă de la ELLE, nu se uită. Fiindcă vine moşul mai devreme, iar Roxana mă invită să-mi aleg 3 produse de pe biobeauty.ro. Mi-a zis demult chestia asta şi eu tot nu mă pot hotărî. Mi-e că atâta aleg, până culeg. Sincer vă spun, dintre toate aceste mărci de cosmetice bio, eu am mai folosit doar Cattier şi Weleda. Dar îmi pot alege oricare (alte) trei…

Ştiu că e ciudat din partea unui fost beauty editor să ceară sfaturi despre cosmetice, dar eu cred că cea mai stupidă întrebare e aia pe care n-o pui. Să vă zic ce mi-a făcut cu ochiul:

 • soluţia asta micelară de la Cattier,
 • iar Roxana mi-a recomandat acest  ser din uleiuri organice de la Balm Balm 
 • şi această mască de faţă de la Aubrey Organics, fiindcă m-am plâns că mi se usucă pielea aici, de la vânt. 

Dar îmi suferă şi părul în toată blonzimea lui; deodorantul de la Weleda l-am mai avut şi ştiu cât e de fain, habar n-aveam că la Cattier există şi pastă de dinţi (a încercat-o cineva?)!!! Of, dă-i Mirunei un deget şi o să-şi dea seama că-i lipsesc şi celelalte patru! 

Deci, doamnelor şi domnişoarelor, dar desigur, şi domnilor! Ce să aleg şi ce să las? Iar dacă nu mă voi putea opri la 3, Roxana face pe moş Crăciunul colectiv şi oferă o reducere de 33%! Mi-a spus că tot ce trebuie să fac e să introduc (la observaţii( un cod promoţional înainte de a achita şi, gata, asta mă scuteşte de o treime din preţ. Codul respectiv e “miruna” (Later Edit: treceţi-l la OBSERVAŢII, iar site-ul va efectua reducerea manual), dar rămâne între noi, că duşmanii n-au voie să-l ştie! Folosiţi-l până pe 25 decembrie, cică atunci intră şi Moşul în vacanţă.

Şi dacă tot am fost aşa cuminţi anul ăsta, ce s-aleg?

Articolul anterior

Un exerciţiu pentru duminică seara

Articolul următor

Cum să motivezi un bărbat şi cum,o femeie

5 Comentarii

 1. Marie86

  Chiar azi mi s-a terminat demachiantul, solutia micelara de la avene&as fi vrut sa incerc si altceva, deoarece asta simt ca imi usuca putin pielea.
  Post-ul tau a venit la momentul potrivit :).
  Am intrat pe site si am incercat sa fac comanda, dar codul de promotie nu e valid, promotia nu era pentru ‘public’?

 2. Marie, ba da. Stai sa o intreb pe Roxana si revin.

 3. Buna,
  Sunt Roxana de la Biobeauty. Sunt certata cu fostul IT si nu putem folosi campul de reduceri cum trebuie. O rog si pe Miruna sa schimbe in text si pe voi sa introduceti codul la sectiunea observatii si noi vom introduce reducerea la prelucrarea comenzii.

 4. Of, Roxana, nu poţi fi prietenă cu toată lumea, dar chiar cu băiatul de la IT ţi-ai găsit să te cerţi? 😛
  Important e că se poate rezolva.

 5. Marie86, ţi-ai trecut mailul greşit când ai completat formularul, fiindcă tocmai ţi-am scris mail cu răspunsul Roxanei şi mi-a venit Failure Notice 🙁

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 134 queries in 0.365 s