O vizită nici pe-o măsea

Nu ştiu dacă au fost 24 de ore. M-am întors acasă mai repede decât ar fi visat mama şi mai scump decât prevedea bugetul. Fără urgenţe, doar pe nimereli fericite.

Am adus cu mine poze, poveşti şi un aer britanic luat cu împrumut, atâta cât să pară că ştiu cum se respiră. Cele câteva ore pe care le-am dormit în patul meu, visam şi parcă-mi dădeam seama că sunt acolo. Cuibărită cu spatele de tapiţeria canapelei şi învelită ca sarmaua în plapuma mea pufoasă. Pe care vreau s-o videz cu aspiratorul şi s-o duc cu mine. Fiindcă n-au văzut englezii asemenea plapumă ca asta a mea, care-a venit cu mine din Sibiu şi până-n Cluj, din Cluj până-n Bucureşti şi din Bucureşti până la orice capăt de lume. Ştiu, sunt absurdă. N-aş fi putut şi eu avea o cană preferată? Ar fi fost precis mai puţin voluminoasă.

Astăzi mi-am cumpărat o pereche nouă de bocanci. Nu vă speriaţi, sunt mov! Mama a zis că nu mă mai poate vedea cu adidaşii ĂIA, vară-mea la telefon mi-a zis, când a auzit că mi-am cumpărat papuci: “şi acum n-o să-i mai porţi pe adidaşii ĂIA maro, aşa-i?” Of, adidaşii ĂIA -vedetă, exact, n-o să-i mai port. Deşi ei au văzut aproape câtă Europă am văzut şi eu anul ăsta.

Dimineaţă la 6 iau avionul înapoi. Cu alte încălţări, pe care intenţionez să le port măcar tot atâta Europă. Şi-apoi m-am gândit, câtă nedreptate! Cât de uşor pot veni lucrurile cu noi, iar oamenii rămân acasă.

Articolul anterior

Să trăieşti fără să-ţi fie frică

Articolul următor

Declaraţia de Independenţă împotriva tentaţiilor

13 Comentarii

 1. Bine ca nu ai patul preferat, ci numai plapuma. Hey, look at the bright side: what you’re doing, others are dreaming. 😀

 2. Deci plapuma e norocoasă 😀

 3. Tavi

  Mov?
  Zi ca-s Dr.Martens !!!

 4. Papucii tai astazi si maine! :))

 5. mov, ma?! Chiar is curioasa sa-i vad 😀 Daca tot ne-ai spus de ei de ce nu le-ai facut acolo o poza sa vedem si noi minunea din picioarele tale? 😛

 6. mi-ar placea sa scrii o rubrica si la mine pe blog ce zici ?

 7. tare bocanci mov.. vreau si eu :d

 8. Plapuma e cu mine, am adus-o vidată exact cum am zis. El n-a ştiu nimic până acasă, când din valiza mea a început să “crească ceva”… 😛 A, şi am mai înghesuit şi o pernă pe lângă. Vidatul ăsta e extraordinar!

  Şi da, bocanci mov. Îi plac şi lu’ tata, deci e de bine. Le fac poză, să am cât mai multe binecuvântări. Sau? :))

 9. Mov? Super, vreau sa-i vad!
  Vizite? In doi? Si eu am ratat momentul de a ma transforma in musca si de a zbura pana la Sibiu ca sa va vad iar impreuna, fericiti si asa cum sunteti voi? :-((

 10. vale

  just in case, eu am gasit bilete mai ieftine la lufthansa decat la wizz pt craciun. cam 160 in loc de 480, eu zic ca e ceva. ce-i drept, zborul nu e direct.

 11. carmen

  o poza se poate? am si eu niste adidasi rosii care ar tb pensionati- grisport, ii am de 3 ani si primavara/toamna mi-au fost cei mai buni prieteni! inca ii mai pot purta dar incerc cat mai putin…

 12. Tocmai i-am pozat si urcat poza pe pag de facebook a blogului. Vezii acolo 😉

 13. boby

  si uite asa ai ajuns ca si in tari departe, sa-ti “bagi picioarele” tot in bocancei romamesti, iar cu ei sa calci pe pamint englezesc si sa te invelesti cu plapumioara ,vidata, de ACASA.Asta nu este un fel de DOR de CASA?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.354 s