Supremaţia paietelor pe piaţă

Nu mai suport. Creatorilor de rochii şi făcătorilor de paiete! Pe voi de ce v-au făcut mamele voastre, bre? Pe primii, ca să-i ignoraţi pe ultimii; iar pe ultimii, ca să fiţi ignoraţi de primii. Nu mai există rochie de gală fără paiete pe faţa acestui pământ. Pe buneee??? Cine crede că sclipiciurile cusute pe textilă sunt frumoase – mâna sus!

Dictatura zorzoanelor. Şi a volanelor. Şi a pe-un-umerilor. Şi m-am săturat. Zici că s-a-ntors lumea cu susul în jos şi s-au trezit toţi cu faţa într-o mare de paiete. Dacă la cafea am intoleranţă nu-s convinsă, dar de la paiete mă ia cu leşin, de văd tot stele verzi. Şi albastre, mov, roşii, roz, după situaţie. Pe principiul, cu cât mai multe, cu atât mai bine şi mai scump. De zici că-ţi cumperi paiete să porţi la banchet, nu rochie de oameni.

Uitaţi cum stă treaba: la mine, e musai să fiu comodă. Cu tocurile mă descurc, rezist fără picioare umflate până la 6 dimineaţa. Pe tocuri de 12 şi-n dansuri energice. Pe probatelea. Însă cu paietele nu mă descurc.

Ştiţi, vreau să strălucesc eu, nu ţigăniile de pe mine.

p.s. Zilele trecute, umblând bezmetică prin Cocor (n-are rost să vă pierdeţi timpul, nu e de cules nimic. Rochiile sunt înghesuite, prost cusute şi tot cu paiete. Poate doar nu aşa multe…), mă întâlnesc cu fashion editorul ELLE, Maurice Munteanu. El, disperat că trebuie să facă act de prezenţă la o mondenitate, eu disperată din cu totul alt motiv: “Maurice, ce mă fac. Deci, CE – MĂ – FAC!!!” La care el se uită la mine cu un fel de coada ochiului şi-mi zice foarte calm: “Sper că nu mă întrebi cu ce să te-mbraci.” Şi se uită a “şi tu, Brutus” fix în ochii mei mici şi descentraţi. “Dar e atât de simplu, Miruna. Fii tu. Fii tu…

Chiar că e simplu, Maurice. În ritmul ăsta, cred că mă duc în pantaloni.

LATER EDIT: Astăzi, în al doilea magazin no-name în care am păşit în Unirea, am găsit-o. Şi-am găsit şi o soluţie anti-paiete, de mi-s tare fericită. Ori relaxată, cel puţin. Nici măcar nu trebuie să slăbesc 3 kile-fulger de pe fiecare picior. Acum poate veni vinerea liniştită!

foto

Articolul anterior

Tu să Bucureşti, eu să bucuresc, noi să bucurim

Articolul următor

Crediteria, cea mai modernă afacere

18 Comentarii

 1. Miruna

  Sa o porti sanatoasa ! :*

 2. Bine ca ai gasit. Aceeasi problema am si eu cu fiecare nunta, botez sau mai stiu eu ce la care trebuie sa particip. Inevitabil dau cu ochii de sclipiciuri….astept cu nerabdare impresii de la bal…cate consoarte vor sclipi sa-ti ia ochii?:D

 3. Miruna, mulţumesc!

  Mara, hehe, deşi sunt sigură că vor străluci toate colegele mele (inclusiv cele fără paiete), te ţin la curent 🙂

 4. Poză, poză! Eu chiar sunt curioasă care ete aleasa, după atâtea căutări, întrebări și confruntări 🙂
  Una peste alta, să o porți sănătoasă!

 5. Cris

  Sa o porti sanatoasa si sunt sigura ca vei straluci 😀 Nu paietele dau stralucirea de care avem nevoie 😉

 6. Sunt convinsa ca e foarte frumoasa – astept poze 😀
  Stiu, si eu trebuie sa-ti trimit niste poze, dar astept sa-mi vina putintica mobila ce ne-am facut noi in plus, ca sa ai o imagine de ansamblu 😀
  Distractie faina!

  ps: Sunt mandra de tine! 😉

 7. Felicitari! M-am trezit si eu mai tarziu sa iti dau o idee, eu mi-am gasit o rochita pentru o nunta pe un site din afara “asos.com”, au preturi relativ ok, trebuie sa cauti pana gasesti una decenta si ajung in 7 zile in Romania. 😉

 8. si eu sunt curioasă ce anume ai ales 😀 Pe când să aşteptăm pozele?

 9. Mâzgălica, trebuie să o vezi îmbrăcată, că altfel, nu zice prea mare lucru. Dar îmi vine tare tare bine. Că asta era cel mai greu.

  Cris, corect. O să strălucesc şi eu, chiar şi fără paiete. De data asta chiar o să.

  Ioana, loool, aştept pozele! Şi ce, eşti mândră că am luat o decizie? Nici nu ştii cât de greu mi-a fost!

  Izabela, ştiu de asos 🙂 doar că eu nu mai aveam cele 7 zile. Şi nu aş fi riscat cu netul, că nu am mai comandat niciodată de la ei şi habar nu am cum e cu măsurile etc Dar merci oricum!

  melly, Vineri e banchetul. Să mă trezesc din beţie 😛 şi gata 🙂

 10. 🙂 Poi parcă nu erai cu “beutul” (aşa se spune pe unde sunt eu acuma :=))

 11. Păi nici nu, dar, ce, nu mă pot apuca? Doar am dat nişte bani, domne!!! 😛

  eu sunt ameţită şi fără să beau, apăi dacă am mai şi bea, imaginează-ţi… :p

 12. Tocmai că nu-mi pot imagina! Eşti prea finuţă . Nu te pot vedea … beată? Cred că asta aste cel mai ridicol mod în care se poate transpune o femeie… să se îmbete!

 13. Copila, nu sunt mandra de tine numai pentru ca ti-ai gasit rochita. Sunt mandra de tine pentru ca esti tu, in primul rand, si pentru tot ceea ce faci, in al doilea si restul randurilor!

 14. a-z

  …draga mea, dar eu cum ti-am sugerat de la bun inceput?
  fara a mai aduna si fara sa-ti propui asta, nervi, draci, emotii negative in plus, fii tu am zis de la inceput!
  mergi acolo o perioada mica si cum te simti tu e mai mult decat ce zic, sau cum te vad alti ochi decat ai tai! tu nu esti o imagine a altora despre ce cunosti la tine! sa fie clar asta!
  toate bune! 🙂

 15. mo

  pics or it didn’t happen 😛

 16. a-z, exact asta voi face 🙂

  mo, pozele vin după banchet. Altfel…no way!

 17. a-z

  smart, well inspired human being! 🙂
  breavo!

 18. Johanna

  vrem sa vedem rochiiitzaa! 😀

Leave a Reply

© 2007-2021 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 172 queries in 0.981 s