Reacţii care emoţionează

Încă şi astăzi am mai primit mailuri şi telefoane în urma mailului meu, care anunţa finalul colaborării cu revista ELLE. Am înţeles că e-mailul respectiv a ajuns şi la oameni care nu mă cunosc. Pe post de exemplu, nu de bârfă, cel puţin aşa sper 🙂
Cert e că m-a emoţionat fiecare urare în parte şi le-am primit pe toate cu întreg sufletul meu entuziasmat de ce o să urmeze. Ştiţi, gândul e cea mai înaltă formă de energie, iar eu voi avea nevoie de multe gânduri bune. În curând, în acte voi fi medic. În fapt, mai e ceva până acolo. Dar să zicem că am început cu dreptul.

Concluzia e însă că vreau, prin postul ăsta, să public aşa un “mulţumesc” colectiv tuturor celor care au înţeles faptul că nu neapărat am fost eu cel mai profesionist jurnalist, dar am fost un foarte pasionat scriitor. Iar dacă am uitat vreodată să strecor un strop de suflet printre rânduri,  fie-mi cu iertare. De obicei, mă străduiesc. Cert e că aceste din urmă mailuri mi-au confirmat că, dincolo de expeditori şi destinatari, nu stăteau roboţi vorbitori de limba română, ci oameni care simt, chiar şi atunci când scriu monosilabic.

Şi gândurile mele de mulţumire se îndreaptă spre toate originile acelei şanse de a fi fost o vreme jurnalist. Nu cred că aş fi putut trăi fericită viaţa asta, întrebându-mă “cum ar fi fost dacă…”. Şi pe acelaşi principiu care mă îndeamnă să răspund la întrebări, testez varii posibilităţi. În cele mai frumoase condiţii.

Later edit: Iată ce tocmai am primit de la Carlsberg!!! Eah, ce vă spuneam?! :))

Articolul anterior

Şasă ani frumoşi

Articolul următor

Epidemie de onicomicoze?!

9 Comentarii

 1. Succes pe noul drum si in continuarea acestuia pe care esti deja 🙂 Caci cu job-ul ai terminat, dar blogul va continua, la fel ca si tine, sa creasca frumos, nu? 😉

 2. Dadada, să creştem cu toţii! Eu încă sper 🙂

 3. boby

  cum scriam si ieri,( ca raspuns la gindurile tale , dar pe care l-am sters), s-a incheiat un ciclu din viata ta.S-a inchis un cerc.Te uita, esti la un capat si un inceput de drum!Un drum care a fost presarat cu atitea evenimente, trairi,sentimente,descoperiri, experiente,ginduri, munca,realizari.Ai trait intens, ai trait frumos,ai evoluat si te-ai transformat, neuitind sa-ti pastrezi intr-un colt de suflet inocenta.Ai realizat cit altii intr-o viata, si esti doar la inceput de drum.Acum poti sa te uiti putin in urma, la ochii din umbra care te urmaresc si care-ti zimbesc, spunind – Bravo Miruna, felicitari! Ti-am mai spus, pina acum ai construit fundamentul vietii, acuma este timpul sa cladesti.Si am increderea ca deja proiectul este inceput, trebuie doar sa-l pui in aplicare.Sa ai drag de viata si uitindu-te in timp inapoi sa nu ai regrete!

 4. Succes în ceea ce ți-ai propus să faci în continuare.

 5. avem nevoie de reactiile celorlalti

 6. boby, Doamne ajută! Frumoase vorbele tale. Mulţumesc din suflet.

  Jteph, să fie!

  iulian, nu ştiu dacă avem nevoie, dar uneori ne motivează.

 7. heeeeey, o sa fie bine:*

 8. Hello,
  Tocmai ieri cand am fost la coafor am citit 2 articole interesante semnate de tine in Elle si m-au captivat la maxim si astazi citesc ca nu vei mai scrie.Imi pare sincer rau, dar alegerea iti apartine si sigur era momentul pentru o alta etapa din viata ta. Multa bafta si cat mai multe materiale frumoase!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.211 s