Câte din cauza şcolii

De-a lungul vremii, însă cu precădere în ultima vreme, s-au adunat o grămadă de frustrări datorate diverselor mele absenţe din cele mai faine locuri în care am fost invitată şi la care a trebuit să zic pas dintr-un motiv mare şi lat: şcoala. Iar în momentul ăsta, mă găsesc într-un deja vu dureros, când am invitaţii din 2 direcţii pentru duminică seara la concert Bon Jovi, însă mai am şi 3 examene săptămâna viitoare. Dintre care, unul fix luni. Aveţi senzaţia că nu se mai termină? Credeţi-mă, nu sunteţi singurii.

Lista absenţelor prea-motivate:

 • am ratat aproape fiecare ediţie din Redescoperă. Bobby zice că-s fiţoasă.
 • invitaţia decanului Facultăţii de Jurna din Bucureşti, de a vorbi studenţilor despre bloguri. Ştiu exact ce stagiu aveam şi ce halat pe mine.
 • de vreo 3 joi încoace nu am mai fost să dansez împreună cu Zeiţele Venus, Gillette şi Bursucul. Da, am fost doar la primul curs de vals lent, care atâta m-a făcut să visez, încât oamenilor le era să nu adorm, că prea ţineam ochii închişi. (Mulţumesc pentru invitaţie, Nico. La ora asta, precis şi tu te gândeşti că sunt o fiţoasă şi că niciodată n-o să mă mai chemi nicăieri)
 • weekend-ul ăsta va fi #prinSibiulmeu, doar că eu NU voi fi în Sibiu. Un fel de “hai la mine, că eu plec de-acasă”…
 • concertul Bon Jovi de duminică, unde sunt invitată şi de Ciuc şi de Denisa. Când oamenii sunt atât de drăguţi cu tine şi tu îi tratezi cu flitul, te uiţi în oglindă şi-ţi doreşti ca cei 6 ani să fi trecut deja.
 • toate conferinţele alea mişto la care voi mergeţi şi eu nu
 • toate dimineţile altora, când nu pot răspunde la telefoanele de la ora 11  cu “bună dimineaţa”
 • şi vreo două joburi

Iar unii spun că o să-mi pară rău după perioada asta.

 

 

Articolul anterior

Celei care-am fost

Articolul următor

Despre colegii mei, viitorii voştri medici

14 Comentarii

 1. Valeriu

  Haide, haide, năsucul sus și zâmbetul pe buze, parcă te și văd cu diplomă și pălariuță, mai un pic, un pic mic și ai terminat. 😀 Să nu te prind că te înneci ca discriminatu’ la mal. :))
  Decât agitație și evenimente mai bine ți-ar prinde ceva odihnă, multă apă rece și o carte bună.

 2. sa vezi cate vor fi mai tarziu din cauza jobului 😀

 3. Acum te-ai scos cu vina, dar cate datorate scolii? Ce zici?

 4. un dan...

  asta e problema generatiei noastre, a celor care facem o facultate + master cat de cat pe bune, muncim(eventual nu part time) si vrem sa socializam si noi, ca niste oameni de 20-25 de ani, nu? da, nu e usor, dar la sfarsitul zilei, lunii sau anului poti sa spui: uite cate am facut anul asta…asta atat timp cat in ceea ce faci in toate domeniile de mai sus, faci ceva si pt tine 😉

 5. si eu am ratat multe din ce-ai scris tu aici, dar din alte motive, nu scoala. in Redescopera sper sa merg in octombrie, la conferinte pot sa-mi iau gandul ca toate is cans is eu la lucru, la Sibiu nu pot ca merg la concertul Bon Jovi si inainte fac o “escala” la Moneasa sa-mi depun mama in statiune… mda… asa-i cand nu esti doar blogger. 🙁

 6. Se mai intampla. Incearca sa le iei pe fiecare pe rand. Mult succes si sa auzim de bine !

 7. daca tot ai ratat doua joburi, da-le si tu altora care au nevoie de ele :))

 8. No waaay, TREBUIE sa vii la Bon Jovi!

 9. Copilă blondă, te-nţeleg atât de bine. Mai ales la partea cu cei care-ţi spun cât de mult vei aprecia cândva perioada asta:P când tu, de fapt,nu mai poţi număra direcţiile. Dar ce ştiu ei? Oricum ar vedea-o alţii, mie mi se pare că mai trebuie sa se şi termine căci ‘intermediaritatea’ aglomerată nu-i o soluţie long term.
  Te-mbraţişez răcoritor-îmbărbător.

 10. Doctoritza

  Copila blonda, s-a lasat cu restante?

 11. Stai linistita…o sa existe si alte ocazii de genul acesta. Sa nu-ti para rau ca le-ai ratat!

 12. N-am fost la Bon Jovi, ci am învăţat de nici mie nu-mi venea să cred. Am dormit 2 ceasuri azi-noapte, am băut ilegal de multă cafea şi nici acum nu mi-e somn. Mâine o iau de la capăt, în ceea ce sper să nu fie ultimul maraton intelectual al vieţii mele. Să pară, dar să nu fie.

  Iar uneori, nu ştiu dacă vi se întâmplă, când am nevoie mare de partea stomatologică din mine, nu pot să mă apropii de blog. Simt că toată energia o am de canalizat în altă direcţie. App de asta, când îmi aşteptam răspunsul la intrerviu pt ELLE, un prieten m-a rugat să-i pun nişte obturaţii. N-am vrut. Nu atunci. Bad kharma.

 13. p.s. Sper că sunteţi bine. Eu mă întorc la învăţat. Inclusiv lucruri despre mine. Încă n-am îmbătrînit. Memoria mea e tînără.

 14. Ha ha, halat alb, stagiu de patologie- refuzul de a vorbi despre bloguri studentilor la jurnalism. legendara poveste!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.308 s