Linkuri pentru dv, că eu am examene de luat

Câteva idei de prin lume adunate, până una-alta:

 • În seara asta, sunt pe lista de aşteptare pentru webinarul lui Alex Negrea despre paginile de facebook. Cică platforma nu poate susţine decât 100 de oameni şi să stăm prin preajmă, că poate i se arde cuiva siguranţa şi bateria de la laptop, nu bate semnalu’ la net şi ratează intrarea. Iar pe sistemul “cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare”, speranţa moare ultima. Probabil oamenii nu se aşteptau la aşa participare masivă, dar pe mine mă enervează platforma asta embrionară. Nu, de fapt, mă enervează că nu sunt pe listă. Aşa că o să mă consolez în offline cu o bună prietenă blondă. Şi nu, nu e vorba despre bere.
 • Vineri se întâmplă Women on Web, evenimentul care anul trecut mă cocoţa în ceva topuri de influenţă onlainicească de soi. Să vedem anul ăsta ce se mai întâmplă. Cu puţin noroc, ne vedem live. Dacă nu, pe Radiolynx cică are loc globalizarea evenimentului. Fain pentru cei care nu pot fi acolo. Sper să nu aibă şi ăştia maxim 100 de locuri şi să te pună să faci coada la intrare. Pentru că cerere va fi, asta simt eu în vârfurile mele oxigenate.
 • Tu te poţi distra pe muzică house? – articol care a strâns peste 90 de comentarii (la ora asta), scris într-un mod înduioşător de un tip care nu vrea să se căsătorească niciodată, fiindcă ţine la libertatea lui şi nu crede în prostii de felul ăsta… Dar căruia îi place să danseze o femeie (prepoziţia e evitată intenţionat), să o privească în ritm de tango, căruia îi place emoţia, povestea… şi toate alea, de le zice el mult mai frumos acolo. Sunt 100% de acord. Muzica house mi se pare o jignire adusă armoniilor din Univers, iar mie personal îmi face un rău la fel de mare ca filmele horror. Vă rog să nu vă simţiţi lezaţi, să nu săriţi de fund în sus, să nu aruncaţi cu tastatura-n monitor. Trăim într-o ţară, unde şi blondele au dreptul la exprimare. N-am nimic,  tolerez cele două categorii, dar nu mă obliga să le consum. De asta, nu-mi plac cluburile, ci cafelele.- E un punct de vedere. Şi ca să nu ziceţi că ne ţinem de nepotisme, vedeţi imediat un ALT punct de vedere. Doar să nu v-aud cu din astea că cei care ascultă house ori manele ori bere gratis au vreun defect de IQ, că mă supăr tare.
 • Şi am 3 examene de dat, pardon, de luat. Astăzi mi-ar trebui nu una, ci două clone. Şi mai puţin blonde, dacă aveţi.

Articolul anterior

Libertatea, o altă perspectivă

Articolul următor

dascăli, Gesturi şi poezie

5 Comentarii

 1. Uite asa am descoperit ca ai blog, tovarasi de facebook fiind si bucuros sa te descopar implicata in cele socialistice. Bafta la examene,pana la urma prezenta e importanta, promovarea e ca si asigurata:)

 2. Succes!
  Sunt alaturi de tine 🙂

 3. theo

  Avand convingerea (dupa lecturarea celor impartasite cu noi, cei ce-ti citim cu mare placere blogul)ca “SI BLONDELE GANDESC” , examenele sunt “piece of cake” pentru tine, sau floare la ureche daca tot aminteai de diete … BAFTA!

 4. Trec de multă vreme pe la tine dar niciodată nu am comentat. Astăzi îmi fac debutul, urându-ți “mult succes la examene!”

 5. Sa fie, multumesc frumos!

  Mazgalici, inceputul e greu; acum, ca ai spart gheata, te mai astept pe cia… (nu stiu de ce, prima data ai intrat la spam)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.247 s