Ai mei se au unul pe altul

Parcă niciodată nu i-am mai ascultat cu atâta invidie spunând “noi”. “Noi ne pregăteam să ieşim în curte.” “Să te aşteptăm.” Şi ceasul era deja trecut de miezul nopţii.

Ştiţi, de foarte multe ori am susţinut în faţa unor instanţe măreţe, că ne e lene să gândim şi că ne mulţumim cu a copia tipare de la părinţii noştri, fără a le trece prin filtre proprii de dorinţe şi nevoi. Şi în seara asta, am avut senzaţia că m-am înşelat. Că m-am amăgit cu o scuză modernă, menită să strălucească în locul neputinţei de a face ca ei… Ştiţi, dă atât de bine să o arzi modern, că ajungi şi tu a crede că-ţi place. Dar rămâi cu a tânji. După un model de fericire, care te scoate împreună, noaptea la 12, sub un cer de vară, să-ţi aştepţi copilul întors…

…Am ajuns acasă. La patul meu, care doar el mai are o şansă de a-mi odihni lipsa de somn. La mama şi la tata meu, care doar ei mai au o şansă de a-mi aminti cine eram.

p.s. Azi nu voi fi în oraş, dar seara sper să ajung la ceva FITS2011. Cu toate că Sibiul de care am eu nevoie nu se află dincolo de porţile lor… Iar mâine fac pe oficiala la How to Web. O să ciripesc pe twitter.

Articolul anterior

Despre principii şi alte năravuri

Articolul următor

How to Web la Sibiu

13 Comentarii

  1. Să-ţi trăiescă “noi”! Ţi-au fost dăruiţi de ursitoare bune. Alţii au fost prea puţini norocoşi. 🙂

  2. Frumos…să îţi trăiască părinţii, să fie sănătoşi şi să ne mai povesteşti lucruri aşa de…ireale parcă în zilele astea haotice.

  3. Parintii mei sunt cei mai tari!

  4. ca să echilibrez balanța: „ai mei” nu există – niciodată n-a(u) fost mai mult de eu și tu, eu vs tu. iar de câțiva ani nu mai există ca „noi” nici pe hârtie. end of story 🙂

  5. Oana, nunu, eu i-am ales pe ei 😉

    Ana-Maria, 🙂 poate doar asa mi se pare mie.

    Ernest, vezi cum vorbesti!

    camil, gata, ai echilibrat balanta. Eu nu mai vreau sa vorbesc de sfarsituri de lume, de pronume la plural si de hartii.

  6. Ce frumos trebuie sa fie zilele astea la Sibiu…
    Odihna placuta alaturi de parinti, Miruna!

  7. Este! Multumesc frumos 🙂

  8. Valeriu

    Dacă ei se au unul pe altul și pe tine, tu ești cea mai norocoasă că îi ai pe amândoi.
    Iar dacă odată și odată te vei hotărâ măcar să încerci, ai să vezi că nu e greu să fii ca ei. :))
    Și nu e vorba de nici o scuză, fiecare generație și mai ales fiecare om găsește același răspuns la aceeași întrebare, într-un mod diferit.
    Odihna plăcută și petrecere frumoasă să aveti. 🙂

  9. mea culpa 🙂

  10. succes la facutul pe oficiala si timp relaxant petrecut acasa.

  11. un Dan...

    Cum se spune, nicaieri nu-i ca acasa, nu? 🙂

    Noroc cu astfel de modele pe langa noi sau in viata noastra, pentru ca sincer, in viata de zi cu zi – serviciu, prieteni, cunoscuti – vad si aud doar de relatii care nu merg, despartiri, relatii care nu au fost nici macar pe hartie deci cu atat mai putin in realitate.
    Datorita lor, impreuna, pot sa cred in continuare ca intr-o zi, va veni si randul meu sa…imi astept copilul, impreuna sub un cer de vara.

  12. Cinste lor si cinste tie!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.139 s