Programul FITS 2011

Zilele astea, sunt mai mult invidioasă decât mândră de a fi sibiancă, fiindcă am senzaţia că blogosfera s-a mutat la Sibiu, că toată lumea e în tabără acolo şi doar eu am rămas la şcoală, ca un copil pedepsit. Ba mai am şi vreo 2 examene săptămâna care vine.

A început Festivalul de Teatru de la Sibiu, asta voiam să vă spun. Abia vineri cred că ajung şi eu pe-acolo, că am mai multe motive să vin: mi-am propus să merg mai des acasă şi deja au trecut vreo 3 săptămâni, e festivalul şi mai sunt şi blogger oficial la How to Web.

Ce se întâmplă la FITS puteţi urmări în timp real pe twitter, #FITS2011, si la Ruxa. Dacă sunteţi în Sibiu zilele astea, musai să ajungeţi şi prin Muzeul Satului. E locul meu preferat de acasă, imediat după patul din camera mea!

Eu nu-s o cunoscătoare sau specialistă în teatru, dar vă spun că-i musai să vedeţi Faust, e o piesă impresionantă. Eu am văzut-o în anul 1 de facultate (cred), că ţin minte că am lipsit de la cursul de biochimie de luni dimineaţa. La care nebuna de profă striga un ceas catalogul. Dada, la curs. Evident, a meritat să stau duminică la teatru, exceptând faptul că eu am mers îmbrăcată frumos, într-o rochie roşie şi cizme cu toc, iar teatrul se întâmpla undeva la mama naibii, într-o hală cu pământ pe jos… Tocurile erau infernale, la propiu. Programul FITS 2011 îl găsiţi aici, cred că şi artificiile merită văzute! 😛 glumesc, desigur.

p.s. Aceste festivaluri, concerte şi artificii din Piaţa Mare, Piaţa Mică şi de la Cazarma 90 îmi amintesc de clasa a 9-a, de 11 aprilie, de nişte maieuri cu bretele şi parfumuri la fel. Vă rog, nu puneţi întrebări. Ale tinereţii valuri. Noroc că au trecut şi nimeni nu mai ţine minte :))

 

 

Articolul anterior

De vorbă cu un om fericit

Articolul următor

“Una din cele mai mari libertăţi e alegerea a ceea ce mâncăm”

7 Comentarii

 1. Valeriu

  La teatru nu am mai fost de mult timp, foarte mult. Dar nici asa dorul nu îi duc că am rolul principal în piesa vieții mele. 😛

  Cât despre “How to web”, folosesc WordPress pentru pagina evenimentului și nu specifică asta așa cum ar fi normal și frumos. În schimb nu au uitat să își rezerve drepturile si să adauge “powered by”. Yep, that’s how we web. :))
  De aia 25 de euro cât e biletul ași merge mai bine la o piesă de teatru și o cafea.

 2. yneedtrust

  fata blonda..postul asta?mi-a readus zimbetul pe buze..teatru?huh..iata un lucru pt mine:-).. U know..
  Felicitari..ai un mod aparte de a scrie..fiecare cititor al acestui blog,nu numai eu..se transpune in ceea ce asterni tu..

 3. ca oamenii prea tineri :))

 4. Valeriu, eu ma duc sa mai invat ceva si sa o vad pe mama. In rest, sa traiasca linistiti cu powered by, ca daca nu-mi place, precis imi gasesc altceva de facut 😛

  yneedtrust, cred ca suntem noi pe aceeasi lungime de unda zilele astea..

  valeria, tu ce stii?? :))

 5. yneedtrust

  🙂
  Recomand un spa..

 6. buna idee, sa stii. La mine acasa, ca am tot ce-mi trebuie.

 7. yneedtrust

  cind vei trece prin mures,sa te opresti la spa-ul lor.merita blonda:-).

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.173 s