Astăzi vorbesc la Sibiu

E prima dată când vorbesc în public. De la banchetul clasei a 8a (tot în Sibiu), când s-a lăsat cu lacrimi. Acum, sper să nu se lase cu râsete, în virtutea legii compensaţiei. Tema ce mi-a fost propusă: blogger de provincie vs blogger de Bucureşti. Încă nu mi-e clar unde mă încadrez eu însămi, dar mai am nişte timp să mă gândesc.

Poate mă ajutaţi şi dumneavoastră: Eu “de-a lu’ cine” sunt? După ce m-auziţi vorbind, întrebarea va părea retorică. Fiindcă vorbesc la fel ca-n prima săptămână după ce m-am mutat la Bucureşti.

😀

Articolul anterior

Cel care întotdeauna mă va fi iubit aşa: cel mai mult

Articolul următor

Social Media Summit Sibiu

16 Comentarii

 1. Ernest

  Hai sa fie de bine. De emotii nu poate fi vorba, doar esti la tine acasa. Sa apui inregistrarea sa vad de esti buna! Oratoare. 😀

 2. focuseaza-te pe rezultatul imbinarii bloggerului bucurestean cu cel din restul tarii. cred ca aici te incadrezi tu.

 3. Tavi

  Haha, tu poti fi “the departed” (nu intrerpreta latura morbida)

 4. De o rivalitate intre blogger-ul de provincie si cel de Bucuresti, nu cred ca poate fi vorba. Eu sincer nici nu ma uit sa vad de unde este blogger-ul. Continutul conteaza.
  Si nu stiu daca acum mai conteaza si din ce oras vii. Poate ca noi, cei din provincie ne dorim mai mult sa reusim si sa dovedim ca suntem cel putin la fel de buni ca cei din Bucuresti. Si cu mai mult bun simt instalat in mod natural. De cele mai multe ori, indiferent de domeniul in care activeaza, cei din provincie confirma ipoteza.
  Pentru mine deja, Bucurestiul a devanit casa mea. In alt oras cred ca m-asi sufoca. Tine si de firea omului. Eu am nevoie de informatie, de acces la restaurant si magazine. De o cafenea placuta. Bucurestiul iti ofera acest “mediu propice dezvoltarii” :)) Iti intra in sange. Asa ca eu ma incadrez in categoria “de Bucuresti” pentru ca acesta este “casa” mea.
  Si de abia astept sa iti ascult discursul. O sa ii amutesti la inceput cu frumusetea si apoi cu inteligenta. Sunt sigura ca o sa te descurci.

 5. O sa fie bine ! Succes si ne povestesti dupa cum a iesit !

 6. Uf… n-am stiut.
  Dar data viitoare, promit ca fac tot ce pot sa vin sa te sustin!
  Succes!

 7. Mult succes!
  Sigur o sa-ti iasa bine.
  Sa pui inregistrarea si pe blog.

 8. dă-o şi tu cu provincia să nu se supere sibienii pe tine iar cand eşti in B eşti blogger de Bucuresti, “aşa face gemenii că e duplicitari” 🙂

 9. Nu am mai prezentat nimic, dupa ce am stat pana la 4 dimineata sa o gandesc. Aveam pana si un ppt! Doar ca nu mai era loc de versusuri, atmosfera trebuia destinsa cumva. Revin cu detalii.

 10. Tu ești din provincie? Cine știa? Cui îi pasă?
  Ești din Onlinedia 🙂

 11. pai cred ca depinde in ce realitate sociala te incadrezi. E clar ca mediul in care iti desfasori activitatea, care isi pune amprenta asupra ta, a sanatatii tale, a nervilor si a satisfactiilor e Bucurestiul. Aici se intampla in general lucrurile care te inspira sa scrii, deci indirect si originea posturilor.

  Prin prisma asta ma gandesc ca esti O super Blonda dintr-un frumos Sibiu, care scrie din capitala:)

 12. Ulise

  Eu cred ca te-ai descurcat de minune.
  Am fost acolo in randul doi…de acolo asa s-a vazut.

 13. morbo

  din provincia ardeal, fir-ar ei sa fie cu impartirea asta bucuresti/provincie. sau ar trebui spus bucuresti/provincii(sau regiuni). pfoai, doamne da sa infloreasca anumite chestii aici si sa fie autostrada continua pana la viena (inainte de aia de pe valea oltului)ca nici nu mai vreau sa stiu de bucuresti.nu neaparat din patriotism ardelenesc, dar nu prea vine nimic valoros de acolo, din sud-est. eu ma simt atat de bine de cand nu ma mai uit la televiziunile lor, nu le mai ascult radiourile, nu le mai citesc blogurile…nu 100%, dar intr-o cantitate infima fata de mai demult.sa ne uitam spre vest, nu spre est.

 14. yneedtrust

  ajungi si la cluj?:-)

 15. nunu, mâine mă întorc în Bucureşti, la amiaz trebuie să fiu la şcoală.

 16. Mira

  si seara la Desperados Party! multumesc frumos pentru invitatie! 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 156 queries in 0.375 s