Astăzi m-aş îndrăgosti

De un bărbat nemuritor. De unul adevărat, fiindcă fantasmele oricât de frumoase nu-ţi ţin seara de cald. Şi afară încă e iarnă.

Nici sufletul meu nu s-a curăţat. Adesea am simţit o empatie ciudată cu stările schimbătoare ale naturii. O primăvară cu boboci şi rândunici la geam ar contrasta puternic. M-ar obosi prea multă lumină. Măcar aşa nu trebuie să mă prefac voioasă şi am motive uşor de invocat atunci când mi se adresează întrebări incomode. Ce faci e una dintre ele.

Şi da, astăzi m-aş îndrăgosti. Mi-e dor de ceea ce devin când încep să simt din nou. Astăzi ar fi trebuit să fie primăvară. Dar eu încă nu sunt pregătită s-o primesc. Dac-o vedeţi pe undeva, spuneţi-i să mai aştepte puţin. Şi să nu-i fie cu supărare.

O să-i deschid uşa într-o zi. Deocamdată mai am praful de şters. Fiindcă pe orice musafir de seamă se cuvine să-l primeşti în lumină. În curând…

Articolul anterior

Aşa sună bătrâneţea-n doi?

Articolul următor

Mama mea este pe net!

7 Comentarii

 1. Vezi ca despre vampiri se spune ca sunt nemuritori :))

 2. eu m-as indragosti in fiecare zi

 3. Cred ca primavara pe care o asteptam toate este iminenta. Deci, in mod sigur vom avea parte de ea la un moment dar, insa important este sa o si identificam. Sa o recunoastem si sa-i deschidem usa larg ca sa ne umple sufletul, altfel poate trece pe langa noi pe nesimtite 😉 (mai bine nu te baza pe nimeni sa te anunte de sosirea ei). De aia prefer sa regret lucrurile pe care le-am facut decat pe cele pe care nu le-am indraznit a face :P.

 4. si inca n-a venit cu adevarat primavara, sa vezi atunci fiori de indragosteala ce au sa te incerce, blondino… 🙂

 5. boby

  trezeste-te tu inima adormita
  din hibernare.
  Iarna ceea grea si friguroasa
  a trecut.
  E primavara,
  iata!
  Si-i timpul
  sa iubesti.

 6. Sunt intr-o dispozitie mai cinica. Cu indragostitul.. relativ usor, cu iubirea frumos impartasita.. mai greu!

 7. ady

  este timp pentru fiecare

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.318 s