Într-o pereche de papuci

Smaranda mă provoacă să găsesc o singură poză care să reprezinte anul 2010 pentru mine. Îmi place jocul ăsta, că e foarte greu. A fost un an în care s-au întâmplat multe. Multe de tot. S-au legat nişte lucruri în viaţa mea, ca în anul 3, când lucrurile începeau să capete sens pe la şcoală. Că, în primul, nu înţelegeam nimic. 😛

Papucii viselor mele. Şi o schimbare la care nici nu visam. Papuci de domnişoară în picioare de copilă. Mers de invidiat într-o lume incomodă. Momente în care sclipiciul orbea şi te făcea să crezi că e real. Sau că poate dura până mâine. Chiar dacă întotdeauna am ştiut că va veni momentul în care să bată ora doişpe. Dar mai ştiam că, purtându-i mereu, el e acolo, chiar şi când nu-l văd. Sclipiciul, bineînţeles. Dar am învăţat să-i simt fiecare rază de lumină emanată. Până am înţeles ce mă făcea să strălucesc.

Deci am hotărât să îi păstrez. Chiar dacă ÎNCĂ nu ştiu încotro m-or purta. Până acum au făcut treabă bună. Dar cred că cel mai important e să sclipicească, nu-i aşa?

sursa

Provocarea merge mai departe la Alex Negrea, că şi-n viaţa lui s-au schimbat multe! Lucruri, evident 😛

Articolul anterior

Niciodată nu-mi mai las laptopul acasă!

Articolul următor

Filme de plâns

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.172 s