Cozonacii Boromir au învăţat să meargă

În orice colţ al lumii, unde există serviciu de livrare pachete. Uitaţi-vă  la spot-ul ăsta:

Mi se pare foarte drăguţ, foarte foarte drăguţ, ca atunci când eşti departe (inclusiv de România) să poţi primi un cozonac tradiţional şi câteva gânduri scrise pe felicitarea ambalajului. Căci la un panettone, de exemplu, cel mai bun lucru e cutia roz. (Aţi observat că de obicei e roz? Şi eventual are şi puţin sclipici.) Căci gustul e de plastic natural şi snobism autentic. Eu n-aş fi avut curajul să bag aşa ceva în supermarket, dacă supermarketul ar fi fost al meu. Şi nici în gură, dacă gura ar fi fost a mea.. Exact ca şi cu pişcoturile. Îmi e dor de numa’ de cele româneşti, clasice. Ăstealalte au gust de praf. Bleacs.

Iulia (PR-ul care mi-a povestit despre ce-i vorba) mi-a arătat inclusiv nişte poze de la o mişcare masivă, organizată de Boromir pentru a trimite mai mulţi cozonaci în Spania. Sunt mulţi care lucrează acolo. Mi-a părut rău că pozele nu vorbesc, dar mi-a părut bine să îmi imaginez cum s-au bucurat. Şi vorba aia, nu e mare lucru, ci doar un cozonac. Dar e încărcat de emoţie şi de gustul de-acasă.

Eu i-aş trimite unul Adei, prietena mea cea mai bună şi mai zăpăcită, de când eram mici. Zăpăcită e şi-acum, iar prietena mea va fi întotdeauna. Nu cred că-mi citeşte blogul, dar sunt convinsă că primeşte gândul bun.

p.s. Eu astăzi plec acasă. Mi-am luat cafea fără cofeină, ca şirul poveştilor cu mama să nu ţină cont de orele serii…

Articolul anterior

Gânduri bune, de la mine pentru ei

Articolul următor

În Ardeal, Moşul vine în Ajun

3 Comentarii

  1. Frumos si perfect adevarat! asa m-am bucurat si eu cand am zarit in Frnata intr-un supermarket o prajitura care semana teribil cu cozonacul de acasa si am zis da, al meu esti!

  2. Craciun fericit ! smart blondy !!:)
    Thx for cozonac* yummyyy :)THX!!
    colind cu noi !!:)copil frustept !!

    http://windwhisperer.wordpress.com/2010/12/22/come-o-come/
    xox j.

  3. Adelina

    Foarte frumoasa reclama! Dar as vrea sa va intreb daca reusiti sa gasiti publicitatea la cozonac boromir din 2003 unde se vede o femeie care framanta un cozonac!!! Il caut la disperare dar nu reusesc sa o gasesc!! Sper ca voi aveti mai mult noroc

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 132 queries in 0.162 s