Câştigătoarele concursului Sony Ericsson!

După cum explicam aici, premiul cel mare merge la Irina Nelersa, care a intrat în concurs cu această ţinută (pentru care a obţinut 198 like-uri):

Iar cel de-al doilea premiu (un telefon Sony Ericsson XPeria X10 mini) e câştigat de Luminiţa Serediuc, care a strâns 1695 de like-uri.

Felicitări, fetelor! Aştept să îmi trimiteţi un mail la miruna at siblondelegandesc punct ro.

Articolul anterior

Să-ţi adoarmă un copil în braţe

Articolul următor

Guest post la Makavelis

16 Comentarii

 1. Georgeta Popovici

  FELICITARI!

 2. stancu maria mihaela

  nu se poate asa ceva…eu nu mai particip la concursurile voastre dupa facebook mam chinuit atat si pentru ce…nopti nedormite si pc stricat…acordati premile la cine vreti am intrat in concurs cu o speranta pe care astazi mi sa spulberat!!!va multuumesc

 3. Eu

  Stancu Maria Mihaela, in loc sa pierzi vremea cu aceste concursuri , ti-ai face timp si ai invata gramatica limbii romane.Pe care , cu siguranta nu o cunosti. Nu te mai oftica.

 4. Anne

  Credeam ca se cerea doar accesorizarea, nu o intreaga tinuta:) Felicitari!

 5. Anca

  Multumim! Mama imi spunea astazi la telefon ca ea se bucura pt noi, dar nu pt valoarea premiului, ci pt faptul ca avem o sclipire de noroc.

  Te pup! 🙂

 6. stancu naria mihaela

  stefania vezi-ti de treaba ta..ai grija ca imbatranesti si vocabularul tau este…

 7. Irina

  Va multumesc! 🙂

 8. Urmatoarele comentarii rautacioase vor fi sterse fara alte atentionari.

 9. stancu naria mihaela

  daca voi credeti ca eu postez comentari rautacioase…asta este !!eu ma intreb ce ati fi facut daca vati fi chinuit sa stresati o mie de pers sa va ajute sa va voteze!! si nu va alegeti cu nimic?si sa fie castigatoare o pers cu 100 de voturi..in plus regulament scria sa accesorizam o tinuta nu sa o punem completa …eu o sa caut sa vad dak se pot lua masuri impotriva organizatorilor care schimba regulamentul si nu iau in seama parelile celorlanti!!va multumesc si imi pare sincer rau ca am participat o sa imi fac si eu ca alti 1000 de conturi sa nu mai pierd in viitorul apropiat

 10. brrr… mult zgomot pt nimic.

  felicitari castigatoarelor 🙂

 11. stancu naria mihaela

  ma gandesc ca pentru tine este nimic dar pentru mine…?

 12. Maria, cred ca ai muncit mult, vad si eu cate like-uri ai adunat! Si crede-ma ca m-am uitat de nu-stiu-cate ori sa vad daca nu cumva esti totusi castigatoarea. Insa Luminita a strans mai multe like-uri. Daca ar fi strans mai multe cu unul singur tot asa ar fi castigat ea.
  Inteleg ca esti suparata si imi pare chiar rau pentru asta.
  p.s. Iar pentru mine, daca tot ai adus vorba, inseamna ca mi-am dat telefonul meu drept premiu. Cel care initial era pentru mine.

 13. felicitari castigatorilor

 14. stancu maria mihaela

  sunt suparata pentru ca nu reusiti sa vedeti de p ce ip se bag conturile sii castiga pers cu conturi false asta ma deranjeaza cel mai mult..mas fi bucurat sa castig bani pt k as fi mers si as fi cump[arat hainute pentru copii care nu au sa se imbrace si ei cat de cat decent de sarbatori..mam luptat mult si degeaba

 15. stancu maria mihaela

  si va multumesc incodata ca mi-ati ratat ca nu se poate concura pe facebook dak nu ai conturi..

 16. Felicitari, Irina! 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 161 queries in 0.385 s