Căutăm stăpân pentru calculator

Dacă ştiţi vreun copilaş care are nevoie de un calculator, îi trimitem noi unul!

Zilele trecute primesc unul din cele mai frumoase mailuri de luna asta, probabil. De la Valeriu, un bun prieten al blogului şi al Mirunei, care îmi spunea că a adunat toate componentele pentru un calculator, pe care l-ar face cadou unui copilaş. Nu e vorba de vreun concurs, nu e vorba decât de un lucru foarte simplu: copilul are o dorinţă, el are calculatorul!

Îmi amintesc perfect că eram printr-a cincea când sunam în disperare la ProTV, să-i spun moşului că vreau şi eu un calculator. Mă fascina tasta enter. Şi Mario, că atâta ştiam face pe vremea aia. Nu l-am primit atunci, ci mult mai târziu. Erau vremuri când conexiunea la internet era contorizată în minute şi se făcea cu un bâzâit ascuţit de dial-up. Astea au fost începuturile… între timp, au trecut generaţii de calculatoare prin viaţa mea, dar asta nu înseamnă că am trecut de nivelul “mario” sau că tastele nu mă mai fascinează.

Mai ales în ziua de astăzi, un calculator poate schimba viaţa unui om. Nu vă imaginaţi că e nu-ştiu-ce, Valeriu zice că nu ştie rezolva integrame şi nici masaj în tălpi nu face, dar mă gândesc că e o experienţă fericită, aşa ca la început de an. Adică, nu e vreun candidat la programul rabla, asta vreau să zic. Iar azi, Valeriu mi-a scris că a găsit şi o imprimantă funcţională să o alăture cadoului. Deci, ştiţi vreun copilaş? Plătesc eu transportul, oriunde ar fi în ţara asta.

Pe Valeriu îl găsiţi la numărul de telefon.. . Discutaţi cu el detalii, căci obiectul vine de la el. Eu sunt doar un mesager. Însă garantez pentru seriozitatea omului, căci e printre puţinii care mi-a dovedit că nu e doar gura de el. Respectiv tastele.

Avem şi poză, ca să ştim despre ce vorbim:

Să facem o bucurie unui copil. Şi, Valeriu, să ştii că Moşul se uită la tine! 😉

LATER EDIT: Decizia a fost luată, până la urmă vor fi 2 calculatoare trimise, dintre care unul e în curs de asamblare. Revin cu detalii.

Articolul anterior

Dacă există un dresscode “smart”, vreau şi eu!

Articolul următor

Un concurs care-o să-ţi placă

12 Comentarii

 1. Miruna, Valeriu, stiu eu cativa copii care isi doresc laptop-uri. Este vorba de cativa copii bolnavi de cancer, de la Institutul Oncologic Fundeni. Ei i-au scris Mosului ca isi doresc laptop-uri, fiindca petrecand asa mult timp in spital, vor sa pastreze legatura cu colegii, profesorii, prietenii. Dar cred ca si acest calculator le-ar prinde foarte bine. Revin cu un telefon 🙂

 2. Valeriu

  Elena, m-am gandit ca este timp pana pe 18-20.12. Pana atunci asteptam. In functie de ce copii mai sunt facem o alegere.
  Multumesc frumos. 🙂

 3. Sigur, decizia iti apartine.

  Despre asta ti-am vorbit la telefon: http://elenaciric.ro/2010/vrei-sa-fii-mos-craciun-anul-acesta.html

  Seara faina in continuare!

 4. Super tare blogu
  Daca vrei sa ne lasam mesaje pe blog unu la altu lasami si tu unu si la sfarsitu mesajului adauga 2 sa stiu trebuie sa ati las mesaj

 5. Madalin

  Vreau eu calculatorul daca mai e valabil sunt din iasi si chiar am mare nevoie de el

 6. Eu am o prietena care ar avea mare nevoie de un calculator, fiindca nu are posibilitate financiara.
  E studenta in anul II in Cluj-Napoca la Geografie si turism si are 20 de ani, dar sufletul ei e inca de copil.
  A crescut in plasament familial impreuna cu cei 5 frati/surori ale sale. Deoarece vrea sa ajunga cineva in viata, s-a inscris la facultate dupa terminarea liceului si locuieste la o fundatie. De la aceasta fundatie primeste 100 RON pe luna pentru cheltuiala, in rest nu are alt venit, iar un calculator are fi o mare bucurie pentru ea, dat fiind faptul ca are nevoie de el pentru diferite proiecte la facultate. Acesta va fi o surpriza pentru ea, pentru ca nu se asteapta si nu stie despre aceasta sansa de a primi un calculator de la un binevoitor.
  L-am sunat azi pe Valeriu, insa nu a raspuns la telefon, asa ca am decis sa incerc mai tarziu, si sa postez si aici.

 7. Hey, Miruna. Te citesc de mult timp, si-mi placi tare.

  Si am prins curaj sa las si un comment.
  Te astept cu o vizita la mine pe blog, poate o sa ma placi la fel de mult cum te plac eu pe tine:)

 8. Valeriu

  Madalin, sunt sigur, cu totii avem nevoie de ajutor. Doar daca revii cu detalii putem lua o decizie corecta. 🙂

  Timi, am vazut apelurile cam târziu. Îmi cer scuze, am avut telefonul pe silent. Haide dară să vorbim mâine despre asta. 🙂

 9. Ok, am sa te sun maine. 🙂

 10. Madalin

  Imi cer scuze nu am mai avut ocazia sa intru pe internet si acum sunt la un prieten si am vazut mesajul pe email…ok uite de ce zic ca am mare nevoie de el sunt din iasi tatal meu a decedat acum ceva timp si acum suntem 2 copii pe “spatele” unei singure mame.De curand am intrat si la liceu si deoarece sunt destui km pana la scoala deabia imi ajung banii sa fac naveta pana acolo…si aici intervine problema cartilor… si ma gandeam ca poate intru in posesia calculatorului doar sa mai iau ceva de pe internet pentru unele teme…

  Multumes!

 11. ella

  In primul rand, vreau sa ii multumesc lui Valeriu pentru gestul sau. Faptul ca vrea sa aduca zambetul pe chipul unui copil necajit, spune multe. Si eu i-am scris si i-am semnalat un caz din zona Curtea de Arges. M-as bucura mult sa stiu ca acest calculator ajunge la Ionut, insa, oricunde va ajunge, va fi, cu siguranta, o mare surpriza. Felicitari Valeriu!

 12. Madalin

  Ar fi frumos sa primesc si eu unul dar orice decizie luati stiu ca va fi cea corecta. Craciun Fericit!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.406 s