Să dăm amfiteatrului un nume: şi blondele gândesc!

Începem săptămâna pe blog cu o veste bună: în ciuda sistemelor vitrege din sistemul învăţământului românesc, iată că se mai întâmplă şi lucruri cu adevărat folositoare. Nu în sistemul de stat, bineînţeles. „Înveţi şi câştigi” nu mai e un slogan de râs, ci unul de actualitate. Într-o Românie şchioapă şi cu mucii-n nas, parcă-ţi vine greu a crede. Stai să vezi…

Şi ca să nu vă mai ameţesc mult până să zic ceva important, musai să explic titlul: asta capăt eu, dacă cititorii mei se dovedesc a fi cei mai deştepţi şi mai harnici în concursul ăsta. Vă explic mai încolo ce aveţi de făcut, acum vorbeam despre mine. Concluzie: haideţi să punem mână de la mână şi click pe click, să participăm la cursuri, iar la final unul din amfiteatrele de la Jurnalism să se numească vreme de o săptămână “ŞI BLONDELE GÂNDESC”! Cât de tare ar fi asta!

Revenind, probabil singura şcoală la care te duci de bună voie şi nesilit de nimeni, e şcoala de bani. Care îşi deschide porţile pentru a doua oară şi ne invită să ne înscriem (vedeţi regulamentul, ca să fim legali). Asta se poate întâmpla până pe 8 noiembrie, că pe 9 e deja primul test. Al doilea e pe 11, cu tema dată cu o zi înainte. Cursurile se află pe site, vorba ceea, totul e mură-n gură. Iar cei care acumulează cel mai mare punctaj pot câştiga premii substanţiale:

Aşa că, avem cu toţii de câştigat! Faceţi-mă mândră! Şi faceţi-mă istorică! (şi ca să înţelegeţi cât e de importantă suţinerea, aflaţi că ne batem pe bani şi onoare cu Bobby Voicu, Adrian Ciubotaru, chinezu, Cristian Manafu, Simona Tache, Piticu şi mai completez pe măsură ce răsar posturi…)

În aceeaşi ordine de idei: eu m-am înscris, căci m-au făcut chiar curioasă oamenii. Şi ce dacă n-am bani, să nu credeţi că şcoala asta e exclusivistă. (Ba primesc şi blonde aici.) Vorba unui prieten: şi eu sunt milionar în euro,doar că nu am încă acces la milioanele mele. Deocamdată mă pregătesc pentru acel moment.

Ceea ce vă sfătuiesc şi pe dumneavoastră.

Articolul anterior

Biografie sub formă de leapşă

Articolul următor

Departe de mine

10 Comentarii

 1. Lavinia

  Mult succes Miruna! Ar fi un super-nume pentru amfiteatru.

 2. Valeriu

  Gata, m-am înscris in echipa blondă, am creeat și un cont gol, pregatit special pentru marele premiu. Acuma să vedem… 😀 Dacă o sala de amfiteatru se va numi Și blondele gândesc clar te vedem iarași la televizor. 🙂

 3. Ai vazut ca tin minte ce-mi spui, da? 😉

 4. Valeriu

  Am observat cu plăcere, că ții minte și pui și în practică. Ca de obicei, copilă cuminte și ascultătoare. 🙂
  Îmi place ideea concursului, este chiar foarte clever organizat, haios și amuzant dar foarte bine gândit și cu țintă precisă, educația financiară.

 5. mo

  bine ca de anna quindlen sau de seymour hersh (ca sa numesc doi, pentru nu-s in domeniu)nu stie nici un student la jurnalism, dar hai sa dam numele unui amfiteatru “si blondele gandesc”.
  dar fie, ma inscriu si eu, macar sa nu ii vina cuiva ideea sa-i spuna altfel.. mai nasol.
  pardon, parol?

 6. poate sunt mai negativist in ultima perioada, dar mie imi suna dubios asta cu numele de amfiteatru. am vazut-o azi dimineata la bobby si eram cam contrariat. stii cum a fost aia cu stadionul gheorghe hagi pe care pe urma l-au schimbat la loc?

 7. io stau cuminte, ma abtin de la inscriere, nu are sens s ama complic 😀 imi stiu lungul plapumii 🙂

 8. Valeriu

  Oh c’mon Jamilla 😀 un pic de economie aplicată nu îți poate face nici un rău, sunt sigur că o să îți placă 🙂

 9. Juki

  I’m in, Copila!!! 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.607 s